Non Fungible Token (NFT)
NFT

Er komt een NFT Automaat naar evenement in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken

MyNFT, een multi-chain NFT-marktplaats, heeft bekend gemaakt dat zij de allereerste fysieke NFT-automaat gaan presenteren op het NFT.London-Evenement. Dit evenement staat gepland voor 2 tot en met 4 november.

Geen digitale wallet vooraf nodig

Het NFT-platform wil hiermee een eenvoudige en toegankelijke manier aanbieden voor mensen die willen beginnen met het kopen en verhandelen van digitale activa, zonder diepgaande kennis van de Web3-industrie. Met de nieuwe NFT-automaat kunnen gebruikers een NFT aanschaffen zonder in het bezit te zijn van een digitale wallet.

Gebruikers die een NFT willen kopen via de automaat van MyNFT, moeten één van de weergegeven enveloppen selecteren en vervolgens de verstrekte code invoeren. Nadat ze de betaling hebben voltooid kunnen ze een QR-code in de envelop scannen. Deze wordt geleverd met een uitnodiging om een MyNFT-account in te stellen waarin ze hun NFT zullen ontvangen.

Volgens de CEO van MyNFT, Hugo Mcdonaugh, is de meest toegankelijke manier om iets te kopen via een automaat. Volgens Mcdonaugh doorbreken ze nu dan ook de perceptie dat het koopproces van een NFT moeilijk is.

Opbrengst gaat naar goede doelen

Op het evenement kunnen gebruikers NFT’s kopen uit de inaugurele collectie van MyNFT gedoneerde NFT’s, met diverse merken als Dr. Who Worlds Apart, Thunderbirds en Delft Blue Night Watch. De fysieke NFT-automaat wordt tevens buiten de conferentielocatie geplaatst, namelijk in het Queen Elizabeth II Centre. Hierdoor krijgen meer mensen toegang tot de automaat.

Het is tot slot benoemingswaardig dat de opbrengst van de NFT-automaat gedurende de conferentie in Londen gedoneerd zal worden aan Giveth. Dit is een op de blockchain gebaseerde filantropische community die publieke goederen, diensten en onderwijs financiert in ontwikkelingslanden. Ook zal een deel gedoneerd worden aan Roald Dahl’s Marvelous Children’s Charity, die gespecialiseerde verpleegkundigen leveren aan ernstig zieke kinderen.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving