Bitcoin

Ervaren Bitcoin investeerders blijven Hodlen, nieuwe nemen winst

Ervaren Bitcoin investeerders lijken, ondanks de enorme koersstijging, nog altijd veel vertrouwen te hebben dat de BTC prijs verder zal stijgen.


Aantal lange termijn investeerders neemt toe

Ervaren Bitcoin investeerders die naar de lange termijn kijken zijn niet van plan hun BTC-tokens te verkopen ondanks de enorme hoogtepunten die de digitale valuta heeft behaald in 2021. Aan de andere kant zien we juist dat investeerders die nieuw zijn in de cryptowereld winst nemen en een deel van hun crypto’s verkopen.

Bitcoin wallets die tussen drie en vijf jaar inactief zijn gebleven, vertegenwoordige momenteel het op een na grootste deel. Namelijk 13,5% van alle adressen. Deze wallets zijn gestaag in aantal gegroeid. Dit laat dus zien dat lange termijn investeerders juist hun tokens vast blijven houden. Volgens verschillende analisten laat dit zien dat ervaren investeerders die de bull run van 2017 hebben meegemaakt hun tokens niet verkopen.

De vraag is nu natuurlijk of de ervaren investeerders voortschrijdend inzicht hebben, en de BTC koers nog verder zal gaan stijgen of dat de korte termijn investeerders wijs zijn geweest door winst te nemen.

Bitcoin nieuws

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Bitcoin koers onderuit door China en Midden-Oosten
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen