Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Ervaren Bitcoin investeerders blijven Hodlen, nieuwe nemen winst

Ervaren Bitcoin investeerders lijken, ondanks de enorme koersstijging, nog altijd veel vertrouwen te hebben dat de BTC prijs verder zal stijgen.


Aantal lange termijn investeerders neemt toe

Ervaren Bitcoin investeerders die naar de lange termijn kijken zijn niet van plan hun BTC-tokens te verkopen ondanks de enorme hoogtepunten die de digitale valuta heeft behaald in 2021. Aan de andere kant zien we juist dat investeerders die nieuw zijn in de cryptowereld winst nemen en een deel van hun crypto’s verkopen.

Bitcoin wallets die tussen drie en vijf jaar inactief zijn gebleven, vertegenwoordige momenteel het op een na grootste deel. Namelijk 13,5% van alle adressen. Deze wallets zijn gestaag in aantal gegroeid. Dit laat dus zien dat lange termijn investeerders juist hun tokens vast blijven houden. Volgens verschillende analisten laat dit zien dat ervaren investeerders die de bull run van 2017 hebben meegemaakt hun tokens niet verkopen.

De vraag is nu natuurlijk of de ervaren investeerders voortschrijdend inzicht hebben, en de BTC koers nog verder zal gaan stijgen of dat de korte termijn investeerders wijs zijn geweest door winst te nemen.

Bitcoin nieuws

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten