MGLS pb
Persbericht

ETF-goedkeuring stimuleert Bitcoin, Ethereum en Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Slechts twee dagen in 2024, hebben aanvragen voor een Bitcoin Spot ETF al vooruitgang geboekt. Dit nieuws heeft Bitcoin naar $45.600 gebracht, voor het eerst sinds april 2022, wat rally’s voor Ethereum en Meme Moguls uitlokte. Hier is hoe de drie projecten zich met elkaar verhouden.

Bitcoin jaagt op $46.000

Bitcoin bereikte onlangs zijn hoogste prijs sinds april 2022, voordat het daalde naar $45.208. Deze mijlpaal veroorzaakte een toename van 150% in het dagelijkse handelsvolume van Bitcoin, dat op het moment van schrijven $37,82 miljard was. Nu voorspellen optimistische experts dat Bitcoin tegen eind januari $50.000 zou kunnen bereiken. Een rapport gepubliceerd op 2 januari door Matrixport legt uit waarom.

Het rapport schetst een verandering in sentiment onder institutionele beleggers. Hoewel deze beleggers historisch gezien bearish waren tegenover Bitcoin, kunnen ze de legitimiteit van het project niet langer in twijfel trekken. Als gevolg hiervan lopen ze het risico om potentiële winsten te missen wanneer Bitcoin rally’s houdt.

De katalysator voor deze rally zal de goedkeuring van een Bitcoin spot ETF zijn, die naar verwachting eind januari zal plaatsvinden. Matrixport benadrukt echter dat dit al zo vroeg als 8 januari kan gebeuren, waarna het rapport stelt dat Bitcoin naar $50.000 zou kunnen stijgen. Zo’n stijging zou een marktbrede rally uitlokken en Ethereum boven zijn huidige weerstandsniveau van $2.400 duwen.

Ethereum blijft vastzitten onder weerstandsniveau van $2.400

Hoewel momenteel vastzittend onder $2.400, voorspellen experts dat Ethereum zal stijgen voor het einde van de maand. Door de groeiende institutionele interesse suggereren analisten dat de waarde van Ethereum zou kunnen toenemen tot $3.830, hoewel bullish voorspellingen suggereren dat Ethereum zelfs $5.100 zou kunnen passeren.

Net als Bitcoin, wordt verwacht dat de waarde van Ethereum zal stijgen door de uitgifte van een Ethereum ETF. Aanvragen voor een Ethereum ETF zijn ingediend door BlackRock en Fidelity en kunnen Ethereum volgens experts naar een tweejarig hoogtepunt brengen.

Gedurende 2023 registreerde Ethereum een toename van 93% in waarde, waarbij het Bitcoin en het grootste deel van de DeFi-markt overtrof. Nu, met zijn ecosysteem ingesteld op exponentiële groei, wachten experts gretig op een nieuwe Ethereum bull run.

Meme Moguls stijgt te midden van bullmarkt-winsten

Terwijl Bitcoin en Ethereum zich voorbereiden om te stijgen, voorspellen experts dat hun groei een enorme boost zal bieden voor het Meme Moguls-ecosysteem. Deze nieuwe altcoin combineert memes met de aandelenmarkt om de ultieme game-ervaring te creëren.

In plaats van aandelen te kopen, zullen beleggers in staat zijn om memes te kopen. Hierdoor kunnen ze beginnen met het opbouwen van een meme-portefeuille, met topbeleggers die gerangschikt worden in het leaderboard van het spel. Gerangschikte beleggers zullen een deel van een maandelijkse prijzenpot verdienen, naast andere lucratieve voordelen.

Meme Moguls is een leuke draai aan traditioneel beleggen en is al een grote hit, nadat het tijdens zijn voorverkoop meer dan $1,3 miljoen ophaalde. Experts voorspellen dat het project in zijn eerste jaar alleen al 100x rendementen zou kunnen bieden, wat Meme Moguls op de watchlist van verschillende prominente beleggers heeft gezet.

Naast zijn meme-markt, zullen beleggers in staat zijn om deel te nemen aan beleggingstoernooien, lucratieve beloningen te winnen en deel te nemen aan een bloeiende gemeenschap. Ze zullen ook in staat zijn om hun avatar aan te passen als onderdeel van het Meme Moguls-metaverse en inkomen te genereren uit $MGLS-tokens, die tijdens de voorverkoop van Meme Moguls worden verkocht voor $0,0027.

Meme Moguls biedt $10.000 aan één gelukkige belegger nadat elke fase van zijn voorverkoop is uitverkocht. Dit stelt beleggers in staat om groot te winnen en geweldige rendementen te behalen van wat een van de beste DeFi-voorverkopen op de markt wordt.

Voor meer informatie over de Meme Moguls (MGLS) voorverkoop:

Bezoek Meme Moguls | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.