Ethereum, ETH
Persbericht

ETH Koers Corrigeert Na Crypto ETF Lancering Ondanks $1 Mld ADTV – Kan Ethereum Bitcoin Inhalen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks de succesvolle lancering van de Ethereum ETF op dinsdag, is de crypto markt, inclusief Ethereum, vandaag gedaald. Wat staat er te wachten voor de Ethereum koers na een 4,6% daling van de markt en een 8,5% daling van ETH? In dit artikel gaan we kijken naar de prestatie van de gloednieuwe ETF’s in de VS en wat Ethereum kan gaan doen op lange termijn.

Ook kijken we naar de huidige Ethereum koers, die op kort termijn behoorlijk is gedaald en mogelijk nog verder onderuit kan gaan. Toch is de lancering van de Ethereum ETF op lange termijn positief voor de altcoin, gezien analisten voorspellen dat deze ETF in zijn eerste maanden ruim $ 10 miljard aan kan trekken vanuit institutionele investeerders.

Kan Ethereum Bitcoin Inhalen Na Lancering van Crypto ETF?

Hoewel Ethereum de nummer twee grootste cryptomunt is op basis van market cap, is Ethereum een stuk kleiner en minder bekend dan Bitcoin. Hierdoor is het logisch dat de spot Ethereum ETF ook minder volume heeft aangetrokken op zijn eerste dag, ten opzichte van de grootste cryptomunt ter wereld.

Het volume van de Ethereum ETF”s was op dag 1 zo hoog als $ 1,08 miljard, terwijl Bitcoin op de eerste dag van zijn ETF’s goed was voor ruim $ 4,66 miljard aan volume. Als we echter kijken naar het trading volume van Ethereum, zien we dat deze vandaag $ 22 miljard is, ten opzichte van de $ 35 miljard van Bitcoin.

Het verschil in trading volume tussen Bitcoin en Ethereum is op zich niet groot, terwijl het volume bij de crypto ETF’s bijna 400% verschilt. Een mogelijke oorzaak hiervan is dat Ethereum minder bekend is, met name onder investeerders die weinig weten over crypto en de altcoin niet zien als alternatief betaalmiddel voor de dollar.

Los hiervan, kan Ethereum nog wel behoorlijk veel kapitaal aantrekken, wat op lange termijn kan zorgen voor stijgingen van de Ethereum koers. Deze week hebben we echter te maken met een sell-the-news, crypto investeerders die op dinsdag hun winst opnamen nadat de lancering van de Ethereum ETF was aangebroken. 

Als gevolg is de Ethereum koers door meerdere support levels gebroken en ligt deze nu op $ 3.177 na een daling van 8,4% in de afgelopen 24 uur. Met een doorbraak onder zowel de 30-daagse (geel) als de 200-daagse (blauw) moving average op de dagelijkse grafiek, is de Ethereum koers verwachting bearish voor de komende dagen.

Toen de Ethereum ETF in het einde van mei zijn eerste goedkeuring kreeg van de Securities and Exchange Commission (SEC) in de VS, is de koers in enkele dagen tijd met bijna $ 1.000 omhoog geschoten, goed voor een stijging van ruim 30%. Nu lijkt ETH weer terug te zakken richting de $ 3.050, het niveau voor de gigantische pump. Dit lijkt echter voor veel investeerders niet gunstig, omdat de koers sinds mei alleen maar is gedaald.

Hoe laag Ethereum de komende dagen kan gaan is niet zeker, maar investeerders die een goede positie kunnen krijgen rond $ 3.000, zouden op lange termijn veel geld kunnen verdienen. Als Ethereum grote netto-instromen mee zal maken, kan ETH over enkele maanden een nieuwe all-time high bereiken boven $ 5.000.

Welke Altcoin Gaat Stijgen Na Crypto Crash?

Hoewel de crypto markt vandaag behoorlijk is gedaald na de lancering van de Ethereum ETF, kan het effect van de crypto ETF op lange termijn erg positief zijn. Een influx van miljarden dollars aan kapitaal zijn niet alleen positief voor Ethereum, maar ook voor de hele altcoin markt.

Vandaag kijken we naar drie van de beste altcoins om in de gaten te houden, terwijl de markt bezig is met corrigeren. Deze altcoins zijn voor een lage prijs te koop in de presale en kunnen na lancering behoorlijk stijgen in waarde. Met hun eigen extra vorm van utility hebben deze nieuwe cryptomunten potentie om een grote speler te worden binnen hun sector.

Pepe Unchained (PEPU)

Een van de meest veelbelovende crypto projecten van dit moment is de nieuwe Pepe Unchained (PEPU), die zijn eigen Pepe blockchain aan het bouwen is, een Layer-2 op Ethereum. Deze altcoin kan niet alleen meeliften op het succes van Ethereum, maar kan ook exploderen door de groeiende populariteit van zijn eigen blockchain.

Als Layer-2 Ethereum, profiteert de Pepe blockchain van de voordelen van het netwerk zelf, terwijl het ook zijn eigen voordelen heeft, zoals lagere transactiekosten, hoge snelheden en dubbele staking beloningen. Dit maakt de Pepe blockchain als het ware tot een ‘Shibarium’ van Pepe Coin, waardoor PEPU ook een concurrent van PEPE zou kunnen worden in de toekomst.

Na ruim $ 5,3 miljoen te hebben opgehaald in de presale, verkoopt Pepe Unchained zijn native token, PEPU, voor een lage prijs van $ 0,0086304 per stuk. Deze prijs zal binnen 24 uur stijgen, waardoor je geen tijd te verliezen hebt om kans te maken op winsten van x100 door een van de eerste investeerders te zijn.

Je kunt daarnaast PEPU gebruiken om tijdens de presale staking beloningen te verdienen. Met een huidige staking APY van 361%, kan je investering nog veel meer waard worden al voordat de presale voorbij is. Wees er wel snel bij, want deze dynamische APY zal omlaag gaan naarmate meer investeerders gebruik maken van de staking pool.

Nu naar Pepe Unchained

The Meme Games (MGMES)

Klaar voor de Olympische Spelen? Terwijl deze morgen zullen beginnen in Parijs, zullen er zonder twijfel veel meme coins opduiken met dit thema, maar een van de eersten hiervan is The Meme Games (MGMES). Bij de Meme Games kun je extra tokens verdienen door te kiezen uit een van de vijf bekende meme karakters, zonder dat je iets verliest als je ernaast zit.

Doge, Pepe, DogWifHat, Brett of Turbo, welke van deze meme karakters zal goud winnen tijdens de Meme Games? Bij het investeren in de presale kun je uit een van deze karakters kiezen en als jouw karakter goud wint, krijg je een bonus van 25% bovenop je investering. Deze bonus kun je tijdens de presale gebruiken voor extra staking beloningen.

Je kunt meedoen aan de meme games door MGMES te kopen tijdens de presale, met een huidige prijs van $ 0,00905 per stuk. Deze prijs zal binnen 24 uur stijgen, waardoor je vandaag nog extra veel tokens kunt krijgen. Nadat je tokens koopt met ETH, BNB of USDT (ook mogelijkheden voor creditcard), kun je kiezen uit een karakter en maak je kans op een bonus van 25%.

Heb je gewonnen? Dan heb je de gelegenheid om jouw investering samen met de 25% bonus te staken. Op dit moment heb je nog een hoge APY van 974%, genoeg om in iets meer dan een maand jouw investering te verdubbelen voordat de meme games voorbij zijn. Na lancering kun je jouw MGMES verkopen op exchanges, nadat ze voor een hogere prijs worden gelanceerd.

Nu naar The Meme Games

WienerAI (WAI)

Een van de snelstgroeiende sectoren binnen crypto dit jaar is Artificial Intelligence, ook wel AI. De nieuwe WienerAI (WAI) maakt gebruik van deze trend door zijn eigen AI trading bot te lanceren. Daarnaast is het een meme coin, waardoor deze de kans heeft om viraal te gaan en vroege investeerders te voorzien van snelle winsten.

De trading bot van WienerAI dient als jouw persoonlijke compagnon die je aan de hand van een gebruiksvriendelijke interface helpt om meer winst te halen uit crypto trading. Daarnaast krijg je toegang tot extra informatie over trading, een efficiënte swap zonder extra kosten en bescherming tegen frontrunning aanvallen.

Er is geen tijd te verliezen, want de presale van WienerAI zal binnen zes dagen eindigen. Zo heb je in deze laatste fase nog de mogelijkheid om de native token, WAI, te kopen voor een vaste lage prijs van $ 0,00073 per stuk. Na de crypto presale zal WAI worden gelanceerd op exchanges en zal de trading bot kort daarna live gaan.

Met gebruik van WAI, kun je niet alleen toegang krijgen tot de premium features van de trading bot, ook kun je de token staken om passief geld te verdienen. In de laatste fase van de presale, kun jee nog profiteren van een APY zo hoog als 141% voordat de token live gaat op exchanges. Na lancering kan de trading bot de vraag naar WAI vergroten, waardoor de prijs van de token verder kan stijgen en mogelijk 10 keer zoveel waard kan worden.

Nu naar WienerAI


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.