Ethereum Nieuws

Ethereum 2.0 Staking komt naar Coinbase

De Amerikaanse crypto exchange, genaamd Coinbase, geeft aan dat het zeer waarschijnlijk Ethereum 2.0 staking gaat ondersteunen.


Coinbase zal ETH 2.0 gaan ondersteunen

In een officiële blogpost zegt Coinbase dat het van plan is om vanaf begin 2021 ETH 2.0-staking uit te rollen. Zodra Eth2 wordt ondersteund, kunnen bestaande Coinbase-klanten hun Ethereum tokens omzetten naar ETH2 en staking-beloningen verdienen. Het bedrijf vertelt:

“Terwijl gestakete ETH2-tokens vergrendeld blijven op de beaconchain, zal Coinbase ook handel mogelijk maken tussen ETH2, ETH en alle andere ondersteunde valuta’s, waardoor onze klanten liquiditeit krijgen.”

Coinbase gaf aan dat het meer details zal geven naarmate de lancering van de functies dichter bij komt.”

Het nieuws komt aan de vooravond van de langverwachte lancering van Ethereum Beacon Chain, die de start van een meerjarige upgrade van het blockchain-netwerk inluidt.

De upgrade zal Ethereum overzetten van zijn bestaande proof-of-work-consensus naar een proof-of-stake-netwerk. Het ontwikkelingsteam van Ethereum beweert dat proof-of-stake de centralisatierisico’s vermindert en een sterkere verdediging tegen 51% aanvallen mogelijk maakt.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Ethereum 2.0 staken kan spoedig van start gaan

Fase 0 van de update werd vorige week bevestigd nadat het netwerk de minimumdrempel van 524.288 ETH had bereikt. Op het moment van de schrijven zijn er zelfs 855.264 ETH naar het 2.0 depositocontract gestuurd.

Ethereum investeerders die ervoor kiezen om hun munten te gaan staken, kunnen hun inzet pas opnemen nadat fase 1 is uitgerold. Dat is een proces dat jaren kan duren.

Verschillende bedrijven, waaronder Darma Capital, zijn van plan om intermediaire staking aan te bieden waarmee gebruikers toegang kunnen blijven houden tot hun kapitaal.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten