Galaxy Fox
Persbericht

Ethereum ETF zal zeer snel gebeuren – hier zijn de munten die u nu kunt kopen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De goedkeuring van Bitcoin ($BTC) Spot ETF’s heeft een nieuw precedent geschapen voor digitale activa met ETF-producten, en de Ethereum ($ETH) ETF zal zeer snel tot stand komen.

Een Ethereum Futures ETF-product gebruikt al de spotprijs als basis, waardoor elk argument tegen een goedkeuring onzinnig is. BlackRock weet wat het doet en later dit jaar zal er een Ether Spot beschikbaar zijn.

Dit is het juiste moment om optimistisch te zijn over Ethereum en Ethereum-bèta’s. Dit zijn de beste crypto’s die je momenteel kunt kopen. Bèta’s zijn kleinere tokens waarvan de prestaties gekoppeld zijn aan een toonaangevend actief. Wat Ethereum betreft, zijn dit de munten die je nu kunt kopen: $ETH, $ARB, $SNX, $OP en $GFOX.

Galaxy Fox ($GFOX) Ethereum-voorverkoopbèta

Galaxy Fox is een hybride meme/P2E-token en is uitstekend geschikt voor iedereen die optimistisch is over GameFi, memecoins en Ethereum. De unieke positionering in dubbele verhalen geeft het een enorm opwaarts potentieel, en het protocol zelf heeft een uitstekend gebruikersacquisitiemodel.

Het Web3 runner-spel betaalt prijzen uit aan ervaren spelers waarbij iedereen mee kan doen. Er wordt een nieuwe dimensie toegevoegd met NFT’s die de in-game statistieken verbeteren, en de mogelijkheid om echt geld te verdienen is een perfecte stimulans voor nieuwe gebruikers om dit ecosysteem te betreden. Gebruikers blijven voor de inzetbeloningen, en de tokenburn van het protocol betekent dat ze rendement verdienen op een deflatoir actief.

Deze ICO-lancering in het Ethereum-ecosysteem, terwijl hier speculatieve aandacht op wordt gericht, zou gemakkelijk een 100x-run kunnen opleveren. $GFOX is een topcrypto om nu te kopen.

Galaxy Fox Banner

Ethereum ($ETH) Spot ETF laden

Ethereum is de volgende narratieve handel, en beleggers hebben het draaiboek al. Bitcoin stond op $25.000 toen Fink aankondigde dat hij een aanvraag had ingediend voor een Spot ETF. Het steeg helemaal tot $48.000. Ethereum zal precies hetzelfde doen.

Het kopen van $ETH moet nu één van de meest eenvoudige transacties ter wereld zijn. Gezien het grote opwaartse potentieel van $ETH op de marktkapitalisatie is dit echter zeker beperkt in vergelijking met de bètaversies.

Arbitrum ($ARB) leidende layer 2

Arbitrum ($ARB) is de leidende laag twee en is een eenvoudig bètaspel. De prestaties van $ARB worden sterk beïnvloed door de prijs van $ETH, en als Ethereum 5% stijgt, stijgt Arbitrum doorgaans met 15%+.

Profiteer van de Dencun-upgrade en de introductie van een nieuw type transactie dat bekend staat als een blob. Blobs zullen de kosten voor pakketaanbieders en eindgebruikers enorm verlagen. $ARB is één van de top 5 crypto’s om in te investeren voor iedereen die op de lange termijn optimistisch is over Ethereum en de toekomst van rollups.

Synthetix ($SNX) Liquiditeitsvoorziening King

Synthetix ($SNX) is één van de beste cryptomunten die momenteel te koop zijn, en dit protocol voor liquiditeitsvoorziening is een cruciaal spel. Het is de backend voor meerdere protocollen op Ethereum en Optimism, en een enorm percentage van de handelsactiviteiten die on-chain plaatsvinden, levert waarde terug aan $SNX-stakers.

Optimism ($OP) opkomst van de OP Stack

Optimism ($OP) is de op één na grootste rollup, en de verspreiding van de OP Stack, een modulair raamwerk voor het bouwen van rollups, belooft ongelooflijk veel waarde te geven aan $OP-tokenhouders.

Zij zullen de bestuursrechten controleren voor alle rollups die zijn gebouwd met behulp van de OP Stack, en de toenemende acceptatie van deze technische standaard vergroot de technologische dominantie van Optimism. $OP is een andere topcrypto om te kopen voor iedereen die positief is over Ethereum en modulair ontwerp.

Afsluitende gedachten: Ethereum Uptrend ontgrendelt enorme voordelen voor bèta’s

De Ethereum Spot ETF zal eerder verschijnen dan investeerders denken, en bèta-plays zijn de beste crypto’s die je nu kunt kopen. Naarmate $ETH dominant wordt en beter gaat presteren dan Bitcoin, geeft dit deze small caps een enorm opwaarts potentieel.

Wat het ruwe ROI-potentieel betreft, is Galaxy Fox met grote sprongen verder dan de concurrentie, en de lancering van $GFOX onder de huidige omstandigheden is een duidelijk pad naar een 100X-rally. Neem vandaag nog deel aan de voorverkoop!

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.