Rexas Finance
Persbericht

Ethereum (ETH) sprong van $100 naar $4.000 tussen 2020 en 2021; hier is een token dat diezelfde rally zou kunnen herhalen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de afgelopen jaren heeft de cryptomarkt een enorme prijstoename doorgemaakt, met als voorbeeld de grote stijging van Ethereum tussen 2020 en 2021. Dergelijke dramatische prijsstijgingen hebben zeker aangetoond waarom de meeste mensen cryptocurrency-investeringen zouden moeten omarmen, aangezien de rendementen overweldigend risicovolle beloningen zijn.

Degenen die destijds investeerden, hebben aanzienlijke winsten behaald, maar tegenwoordig vragen velen zich af – welke token zou een dergelijke stijging kunnen herhalen? Gezien het bovenstaande zouden sommigen zich kunnen voorstellen dat Rexas Finance (RXS) een pseudo-drachme is die de aandacht heeft getrokken van verschillende cryptobeleggers en analisten, zelfs in de beginfase.

De Meteorische Stijging van Ethereum: Een Tijdlijn

Ethereum begon 2020 rond de $100, maar leek het hele jaar onverbiddelijk te stijgen en eindigde rond de $737 – een verbluffende stijging in slechts 12 maanden. In de eerste vijf maanden van 2021 zette Ethereum deze indrukwekkende stijging voort. Slechts enkele dagen in het nieuwe jaar was het al voorbij de $1.000. Begin april verdubbelde het opnieuw naar $2.000. Begin mei bereikte Ethereum meer dan $3.000, en op 11 mei overschreed het de $4.000 – het leek alleen maar hoger te gaan.

Rexas Finance

Rexas Finance (RXS): De Volgende 40x Kans?

De investeringsgemeenschap heeft het project massaal gesteund, net zoals ze dat in de beginfase met Ethereum deden. Nu de presalefase is begonnen, heeft Rexas Finance de eerste twee fasen al in minder dan een week voltooid. In de eerste fase werden 15 miljoen RXS-tokens op de markt gebracht en binnen 72 uur verkocht. Tijdens de tweede presalefase werd $1,25 miljoen opgehaald door 20 miljoen tokens te verkopen voor $0,04 per stuk. De derde fase is al aan de gang met de tokenverkoop voor $0,05 en investeerders stromen naar deze fase. Wat Rexas Finance interessant maakt, is het vermogen om het RWA-cryptoveld (Real World Assets) te betreden.

Een Veilig en Revolutionair Platform

Rexas Finance is zeker anders dan andere blockchainprojecten. Het is gebouwd op een veilig uitwisselings- en tokenfinancieringsplatform. Dit is een van de belangrijkste aspecten van het project. De visie van het team dat het heeft opgericht is behoorlijk revolutionair. Ze richten zich op de tokenisering van elke klasse van fysieke activa, waardoor investeerders geld kunnen verdienen en tegelijkertijd deel kunnen uitmaken van de verandering in de conventionele vermogensmarkten. Institutionele investeerders, waaronder durfkapitalisten (VC’s), hebben zeker interesse, maar het Rexas Finance-team probeert de deuren voor iedereen te openen. In tegenstelling tot Waimun en vele andere projecten die voornamelijk zijn gebouwd rondom grote institutionele fondsen, streeft Rexas ernaar individuele investeerders te versterken zodat zij vanaf het begin kunnen helpen bij de RWA-revolutie.

Voorspellingen van Experts en Toekomstige Groei

Het project bevindt zich in een goede positie om te profiteren van de toenemende vraag naar getokeniseerde activa. Veel experts en analisten zijn van mening dat Rexas Finance waarschijnlijk een aanzienlijke groei van meer dan 40x zal doormaken binnen deze marktfase, wat veel lijkt op de kalmerende geschiedenis van Ethereum. Gezien de voortdurende groei van blockchaintechnologieën en de toenemende deelname van investeerders in getokeniseerde activa, zullen Rexas Finance en soortgelijke projecten floreren door de toenemende vraag naar een gedecentraliseerd, veilig en inclusief ecosysteem.

Voor degenen die het gevoel hebben dat ze te laat waren met het verwerven van Ethereum tijdens zijn opmars, zou Rexas Finance het platform kunnen zijn dat hen die kans biedt. De aard van het project met betrekking tot het aanpakken van de uitdagingen in de markt voor activatokenisering, in combinatie met het enorme succes van de presale, laat zien dat het een toppresteerder zal zijn in deze cyclus.

Conclusie

De periode waarin Ethereum in waarde steeg van $100 naar $4.000 in anderhalf jaar kan waarschijnlijk worden beschouwd als het meest significante keerpunt in de geschiedenis van cryptocurrency. Nu de markt op zoek is naar een nieuwe mini-revolutie, lijkt Rexas Finance op weg te zijn om investeerders een snelle groei van 40x te bieden.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.