Persbericht

Ethereum ICO-walvis verplaatst groot geld na 7 jaar, richt zich op hete altcoin onder $0,01

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een vroege investeerder die tijdens de initial coin offering een aanzienlijk bedrag aan Ethereum heeft verkregen, heeft onlangs na zeven jaar inactiviteit een groot bedrag verplaatst. Deze actie wijst op hernieuwde interesse in een veelbelovende cryptovaluta die momenteel minder dan één cent waard is, wat wijst op potentiële kansen in de altcoinmarkt.

De ZDEX Presale Is Jouw Raket naar DeFi Rijkdom!

De ZDEX-presale is jouw kans om in te stappen in het volgende DeFi-monster voordat het naar de maan schiet—laat het niet aan je voorbijgaan! Beginnend bij slechts $0.0017 stijgt ZDEX snel, met voorspellingen tot 1.000% rendement in de komende bullmarkt.

ZDEX is de motor achter ZircuitDEX, de razendsnelle DEX gebouwd op Zircuit L2. Met swaps die soepeler zijn dan een Formule 1-pitstop, extreem lage kosten en minimale slippage, maakt ZircuitDEX handelen moeiteloos. Volledig EVM-compatibel integreert het naadloos met Ethereum-tools, terwijl de ZK-proof beveiliging je activa strakker beveiligt dan een kluis.

Voor liquiditeitsverschaffers biedt de geconcentreerde liquiditeitsfunctie van ZircuitDEX tot 500x kapitaalefficiëntie vergeleken met andere DEX’s. En met geautomatiseerde strategieën die achter de schermen werken, groeien je winsten terwijl je ontspant en geniet van de rit.

Meme coin-winsten die elke adrenalinekick overtreffen die je ooit hebt gevoeld

Heb je de explosies van meme coins zoals BRETT’s 14.000% stijging gemist? Nu is je kans om voorop te lopen! Met ZircuitDEX’s meme coin launchpad kun je vroeg toegang krijgen tot de volgende grote token en je winsten verzilveren nog voordat de hype begint.

Momenteel is ZircuitDEX een van de meest veelbelovende DeFi-projecten. Wacht dus niet langer—de presale is begonnen, de klok tikt, en ZDEX-tokens vliegen letterlijk over de toonbank, met DEX-bestuur, airdrops, staking en het potentieel voor enorme winsten die allemaal te grabbel liggen.

>>>Volg in de voetsporen van UNI en verzeker je ZDEX nu!<<<

Website: ZircuitDEX
Twitter: https://x.com/ZircuitDEX
Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Ethereum: Een Leidend Proof-of-Stake Blockchain met Groeipotentieel

Ethereum is een toonaangevende Proof-of-Stake blockchain, bekend om het introduceren van smart contracts en gedecentraliseerde applicaties. Het netwerk ondersteunt diverse toepassingen, waaronder gedecentraliseerde financiën en Layer 2-oplossingen zoals Arbitrum en Polygon, die de transacties efficiënter maken. Sinds de lancering door Vitalik Buterin in 2015 is Ethereum aanzienlijk geëvolueerd, met de overgang naar Proof-of-Stake door de Merge in 2022. De aankomende sharding-fase is gericht op het verbeteren van de schaalbaarheid en het verlagen van de kosten. Ether (ETH) staat centraal in het ecosysteem en wordt gebruikt voor transacties en beloningen voor stakers. Gebaseerd op historische prijsbewegingen en Bitcoin-halveringscycli wordt voorspeld dat de prijs van Ethereum volgend jaar $6.580,53 zal bereiken. De technologische vooruitgang maakt ETH tot een aantrekkelijke optie in de huidige marktfase.

Conclusie

Hoewel gevestigde munten zoals ETH mogelijk minder kortetermijnpotentieel hebben in de bull run van 2024, biedt ZircuitDEX aanzienlijke kansen. Met 500x kapitaalefficiëntie, razendsnelle transacties en nul slippage, verbetert het kapitaalbeheer. De ZDEX-token-presale, met een korting van 70%, mikt op potentiële 500% rendement bij de lancering. Houders krijgen vroegtijdige toegang tot nieuwe meme coins, verlaagde kosten, bestuursrechten en opbrengstdeling.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk