Ethereum koers gaat naar $10.000 in de volgende Bull Run

Terwijl Ethereum momenteel nog steeds wordt verhandeld tegen een waarde van $143 dollar, is een crypto trader ervan overtuigd dat de prijs flink gaat stijgen. Wanneer de volgende bull run er is, zal de Ether koers oplopen tot $10.000.


De ontwikkeling van de ETH koers

Ethereum is de laatste tijd niet in zijn beste vorm geweest. Sinds de ineenstorting van het hoogste punt ooit in begin 2018 kreeg het te maken met schaalbaarheidsproblemen. De Ethereum koers lag op zijn hoogste punt rond de $1300 dollar. Echter hierna bleef ETH dalen. Daarnaast zag ETH de grote rivalen, Tron en EOS, geboren worden.

Onlangs werd gemeld dat Ethereum van plan is te stoppen met het financieren van sommige van haar ontwikkelingsteams. Dit zou volgend jaar gebeuren wegens een gebrek aan voldoende middelen.

Echter vond onlangs de langverwachte hard fork Istanbul plaats. Inmiddels heeft Vitalik Buterin een plan bedacht om het netwerk zonder veel pijn over te schakelen naar Ethereum 2.0. Mede hierdoor gaat een crypto analist ervan uit dat Ethereum in de loop van de volgende bull run de adembenemende prijs van $10.000 gaat halen.


‘Het gaat de $10.000 aantikken’

Een cryptotrader, op Twitter genaamd @BTC_Macro, lijkt extreem bullish te zijn voor ETH. Hij beweert dat ongeacht de houding van de markt ten opzichte van Ethereum, de prijs door het dak zal gaan wanneer de volgende bull run begint. Hij zegt zelfs dat de Ethereum koers een waarde van $10.000 zal aantikken.

Op dit moment kijkt de Ethereum community uit naar een nieuwe belangrijke upgrade, genaamd Ethereum 2.0. Velen geloven dat de prestaties van de ETH blockchain in grote mate gaat verbeteren. Daarnaast hopen ze dat dit de ETH prijs bullish momentum zal geven.

Het financiële bureau Weiss Ratings steunt Vitalik Buterin voor zijn recente suggestie met betrekking tot Ethereum 2.0. Ze zeggen daarnaast wel dat de technische details nog moeten worden uitgezocht.


Ethereum Vs Cardano, Cardano Vs EOS

Ondanks de positiviteit van Macro over Ethereum prijst Jason Appleton, de oprichter van Crows Nest Ex, een andere munt. Hij schrijft dat hij hoopt dat begin volgend jaar de beste op Ethereum gebaseerde apps zullen migreren naar de Cardano (ADA) blockchain. Als dit gebeurd kan dit de ADA koers enorm omhoog laten schieten.

Eerder prees het Weiss Ratings-bureau Cardano al meerdere keren om zijn concurrerende blockchains. Bovendien zei het bureau dat Cardano één van de meest ondergewaardeerde chains op de markt is. Het bureau zei zelfs dat Cardano ‘enorm superieur’ is aan EOS.