Ethereum Nieuws

Ethereum koers schiet met 10 procent omhoog

In de afgelopen 24 uur is de Ethereum koers met ongeveer 10% gestegen. De Ether token wordt nu verhandeld boven de $2100. Tot hoe ver kan de Ethereum prijs stijgen? Laten we het eens bekijken.

Ether koers stijgt tot $2.120

Voor het eerst sinds eind augustus is de prijs van Ethereum gestegen tot boven de psychologische $2.000 grens en daar lijkt de grootste altcoin niet te stoppen. Ether volgde al een tijdje het goede voorbeeld van Bitcoin, maar sinds de Shapella upgrade live is is de koers pas echt omhoog geschoten. 1 ETH token ligt op het moment van schrijven rond de $2.120 en boekt daarmee een winst van 10.6% in de afgelopen 24 uur.

ETH grafiek 14 april
ETH/USD 30 min per candle – Bron: TradingView

Hoe ver Ethereum prijs stijgen?

De ETH-prijs begon met zijn indrukwekkende prijsstijging vanwege de belangrijke Shanghai-update. De Shanghai-upgrade, beter bekend als Shapella, is gisteren succesvol geïmplementeerd op het Ethereum-mainnet. Deze vlekkeloze implementatie heeft zeker bijgedragen aan de groei.

De cruciale vraag die crypto-investeerders zich nu stellen is: Hoe hoog kan de ETH-koers stijgen? Volgens diverse analisten lijkt een Ether-prijs van $2.500 slechts een kwestie van tijd, vooral nu de markt eindelijk op gang begint te komen. Dit prijsniveau zou binnen 1 of 2 weken bereikt kunnen worden.

Een dergelijke prijsstijging kan het gevolg zijn van de toename van het aantal gestakede Ether-tokens, dat inderdaad flink is gestegen. Dit betekent dat het aanbod van ETH-tokens afneemt en de prijs wordt opgedreven.

Ethereum nieuws

Marktaandeel staking-platform Lido Finance stijgt naar 31 procent
Aantal Ethereum tokens op beurzen zakt naar laagste punt ooit
Roger Ver: Ethereum staat onbetwist aan de top van wereldwijde crypto-adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
XRP stijgt boven $0,50: Redenen voor de stijging en belangrijke Datum in het verschiet