Ethereum Nieuws

Ethereum lijkt klaar om zijn all-time high te testen

De Ethereum koers schiet vandaag omhoog en lijkt spoedig zijn all-time high te gaan testen. ETH is namelijk nog maar $90 verwijderd van een nieuw hoogtepunt.


Een Bitcoin prijsstijging is goed voor de hele cryptomarkt

Bitcoin heeft gisteren een nieuw hoogtepunt bereikt van boven de $67.000. De munt slaagde er echter niet in om zijn opwaartse momentum vast te houden en de koers zakte vannacht terug tot $64.400. Deze ochtend heeft BTC zich echter hersteld, waardoor de koers weer boven de $66.300 ligt. Als de grootste cryptomunt spoedig tot boven de $67.000 weet te komen lijkt de kans groot dat we een prijsstijging naar $70.000 zullen zien. Deze stap zou bullish zijn voor de hele cryptomarkt, inclusief Ethereum. Zeker nu handelaren zich beginnen te focussen op altcoins.


Ethereum prijs kan razendsnel richting $5000 stijgen

Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $4.295. Dat betekent dat de altcoin nog maar $90 verwijderd is van zijn oude All Time High van $4.383.

De RSI bevindt zich dicht bij het overbought-gebied, maar blijft ver onder het niveau dat in mei werd bereikt toen Ethereum de huidige prijsniveaus bezocht. Er is dus voldoende ruimte om extra opwaarts momentum te krijgen als de juiste katalysatoren naar voren komen.

Ethereum komt dus akelig dicht bij zijn oude hoogtepunt en alleen hier kan de altcoin nog wat weerstand verwachten. Als dit niveau doorbroken wordt lijkt de kans groot dat de munt in een rap tempo richting de $5.000 stijgt.

Aan de andere kant zou het een slecht teken zijn als ETH tot onder het ondersteuningsniveau van $4.150 zakt. Wanneer dat gebeurd zal een beweging richting het $4.000 niveau logisch zijn. Daarna ligt er ondersteuning rond de $3.800 en $3.600. Een dergelijke koersdaling lijkt echter onwaarschijnlijk aangezien de markt er zeer bullish uit ziet op dit moment.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten