Ethereum Nieuws

Ethereum prijs kruipt steeds dichter naar de $2000

Ethereum heeft vandaag een All Time High bereikt en kwam zelfs in de buurt van de psychologische $2.000 grens nu het momentum terug is gekeerd naar de grootste altcoin.


Een Ethereum prijs van $2.200 ligt in het verschiet

Als we de Ethereum grafiek bekijken zien we dat de prijs vandaag een hoogtepunt bereikte van $1.930. Dat betekent dat de grotoste altcoin nog maar $70 verwijderd was van de $2.000-barrière. Na een groot deel van februari zijwaarts te hebben gehandeld met een bescheiden opwaarts momentum, ontwaakte de grootste altcoin deze week dus ‘eindelijk’ weer.

Ethereum breikt hoogtepunt van $1.930 – Bron: Tradingview

Naar alle verwachtingen ligt de volgende echte weerstand dus op de $2.000. Als dit niveau doorbroken wordt kan de ETH koers waarschijnlijk stijgen tot richting de $2.200.

Wel wijzen analisten erop dat het belangrijk is dat de prijs niet tot onder de $1.820 terugzakt. Als dat gebeurd kan de prijs flink terugzakken. Zeker als de Bitcoin koers ook terugzakt kan ETH een flinke correctie meemaken, misschien wel tot richting de $1.400.

Dat Ethereum zo goed presteert is trouwens niet zo gek. Volgens gegevens van CryptoQuant ligt de verkoopdruk namelijk vele malen lager dan in de bull run van 2017 en begin 2018.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten