Ethereum, Ripple

Ethereum & Ripple volgen goede voorbeeld Bitcoin

We hebben de Bitcoin deze avond een plotselinge prijsstijging mee zien maken. De koersstijging van de belangrijkste cryptomunt heeft er voor gezorgd dat ook de koersen van belangrijkste altcoins als Ethereum en Ripple flink zijn gestegen.


Ethereum prijs stijgt met 10.4%

Ethereum neemt een voorbeeld aan de enorme Bitcoin koersstijging. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $180,4 dollar. Slechts een paar uur geleden lag de Ethereum prijs nog rond de $163 dollar. Dat betekent dat de koers deze avond in minder dan 2 uur tijd met 17 dollar is gestegen.

 
ETH/USD

De enorme koersstijging van vandaag heeft ervoor gezorgd dat Ethereum het hoogste punt bereikt in 10 dagen tijd.

 

Ripple prijs stijgt met 6,6 procent

Ook Ripple, de op één na grootste altcoin, ziet haar koers deze avond stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,297 dollar. Een dag geleden lag de XRP prijs nog rond de $0,278 dollar. Dat betekent dat de Ripple koers vandaag met zo’n 6,6 procent is gestegen.

 
XRP/USD

Ripple leek deze avond even de $0,30 dollar grens te doorbreken, maar dat lijkt vooralsnog niet gelukt. Ondanks al het goede nieuws die het bedrijf deze week naar buiten heeft gebracht is XRP één van de altcoins die het minst mee kan profiteren van de BTC prijsstijging.