Altcoin Nieuws

Ethereum whale maakt gigantische winst op Pepe Coin

Een zeer vaardige Ethereum whale is erin geslaagd om een winst van ruim 1.000 procent te pakken op Pepe Coin (PEPE), zo blijkt uit data van het on-chain analysebedrijf Loononchain. Zij weten te melden dat de Ethereum whale, die zichzelf BlackRock Fund noemt, erin slaagde om van 244.000 dollar ruim 2,63 miljoen dollar te maken door de handel in PEPE.

Dat zijn winsten waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

1 biljoen PEPE

Met zijn 244.000 dollar kocht de whale in totaal 1 biljoen PEPE tegen een gemiddelde koers van 0,0000002431 dollar per stuk op 21 april. Vervolgens drukte hij op de verkoopknop op 5 mei tegen een gemiddelde koers van 0,000002627 dollar. De winst op zijn succesvolle trad eis een stevige 2,39 miljoen dollar.

Daarmee is zijn initiële investering ongeveer 10 keer over de kop gegaan. Dat is niet verkeerd voor een handelsperiode van iets meer dan twee weken. Sommige mensen doen er jaren en jaren over om hun vermogen te vertienvoudigen.

Deze whale deed dat in een kwestie van weken. Je moet het natuurlijk wel even durven om ruim twee ton op het spel te zetten in een memecoin. Zekerheid heb je immers nooit. Al helemaal niet als het om dit soort munten gaat.

Grappig genoeg lijkt de whale over nog veel meer PEPE te beschikken, want later haalde hij ook nog eens 1,27 biljoen PEPE van Binance en stuurde dat vervolgens richting vier adressen. Wat de whale daar nu weer mee van plan is weten we nog niet.

Kopen en verkopen

Deze whale is overigens niet de enige die een succesvolle trade op PEPE wist te maken. Niet lang geleden rapporteerde Loononchain ook over een andere whale die gigantisch veel winst op PEPE maakte en die winsten vervolgens opnieuw investeerde tijdens de koersdip van de munt.

Deze whale wist zijn inleg zelfs 48x over de kop te laten gaan. Je gaat je met dat soort winsten op een memecoin bijna afvragen of het afgesproken werk was.

Mensen met grote hoeveelheden geld kunnen er immers voor zorgen dat dit soort munten een flinke pomp krijgen en het project vervolgens enorm hypen op de socials.

Daarmee zou je in theorie zoiets als PEPE kunnen krijgen, waar het grote publiek dan ook massaal gaat instappen. Laten we hopen dat dit niet het geval is, want dat zou het verhaal een stuk minder mooi maken.

Altcoin nieuws

Cryptoanalist onthult twee ondergewaardeerde altcoins die kunnen Exploderen
Populaire analist is extreem bullish over altcoins
Investeert het grote BlackRock miljoenen in PEPE?
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple advocaat trekt zich terug uit rechtszaak: Wat betekent dit?
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Waarom Bitcoin, Ethereum en Litecoin vandaag forse dalingen ervaren