NFT Nieuws

NFT Nieuws

EverdreamSoft lanceert NFT History Museum

De ontwikkelaars van de veelgeprezen Play to Earn (P2E) blockchain-game Spells of Genesis (SoG), EverdreamSoft, zullen een NFT History Museum op CryptoVoxels lanceren. Hiermee vieren ze de inmiddels vijfde verjaardag van SoG.


Wat is Spell of Genesis?

Spell of Genesis, of SoG afgekort, is één van de eerste Play to Earn-videogames in de blockchain-industrie. Het is tevens de eerste op blockchain gebaseerde videogame voor mobiele apparaten. De videogame speelt hiermee een belangrijke rol binnen de blockchain-gaming-wereld. De blockchain videogame is in 2016 gelanceerd. Het is hiernaast de tweede videogame die ontwikkeld is door de Zwitserse videogame-ontwikkelaar EverdreamSoft.

Het NFT History Museum zal worden gelanceerd op CryptoVoxels. Dit is een virtuele wereld en Metaverse, die op de blockchain van Ethereum (ETH) draait. CryptoVoxels-spelers kunnen virtuele stukken land kopen en onder andere winkels en kunstgalerijen binnen deze wereld bouwen.


Het NFT History Museum

In het NFT History Museum zullen diverse NFT-collecties worden getoond. Hiernaast zullen om de vijfde verjaardag van SoG te vieren ook enkele SoG NFT-kaarten laten zien worden. Naar verluidt zullen deze een meeslepende weergave aanbieden van onderling verbonden universums en ervaringen.

Sinds enkele maanden is het museum nu in ontwikkeling en presenteert naar verluidt een niet-limitatieve reeks cruciale troeven en projecten. Bovendien hebben alle uitgelichte NFT-collecties de voortdurende evolutie van digitale activa vooruit geholpen. De CEO van Spell of Genesis, Shaban Shaame, merkte het volgende op:

“Wij zijn erg verheugd om de lancering te vieren van een NFT History Museum dat enkele van de meest historische en iconische NFT-projecten in de industrie naar voren brengt. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat de community vanaf 2017 ook enkele van onze vintage verzamelobjecten zal kunnen zien.”


Wat komt er in het NFT-museum?

In het NFT Museum zijn onder andere de volgende collecties, projecten en evenementen te zien:

Bitcoin (Genesis blokmining);
FDCard;
tegenpartij;
RAREPEPE (Nakamotorkaart);
Etheria;
Quantum;
Axie Infinity (AXS/USD);
Cryptopunks;
Mooncats.

De showcase vindt plaats op het dak van het museum en stelt bezoekers in staat om een deel van de geschiedenis van blockchain-gaming ontdekken, met elke maand een nieuwe kaartshowcase met een aanwinst uit de SoG 2017-collectie. De kaart die wordt weergegeven, zal dienen als toegangspoort tot de Spells of Genesis Showroom, die op 20 april wordt gelanceerd, op CryptoVoxels. Wanneer bezoekers op de kaart klikken, worden ze rechtstreeks naar de showroom gebracht.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten