Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Exchanges verplaatsten vandaag meer dan 110 miljoen XRP-tokens

In de afgelopen 24 uur hebben grote en kleine exchanges maar liefst 110 miljoen XRP-tokens aan elkaar overgedragen, volgens gegevens van Whale Alert. Terwijl deze enorme transacties plaatsvonden, bereikte de XRP-token een piek van $1,96.


$211 miljoen aan XRP verplaatst

Volgens de tweets van Whale Alert, hebben grote exchanges, zoals Binance, Huobi, Bitstamp en enkele kleinere platforms, in de afgelopen 24 uur een verbazingwekkende hoeveelheid XRP tokens, ter waarde van $211.039.307. In het bijzonder, Bitfinex heeft 20 miljoen XRP naar Kraken overgeplaatst. Binance heeft 20 miljoen coins naar Huobi verplaatst.

Andere transacties waren kleiner: Coinbase heeft 3,4 miljoen XRP verplaatst tussen zijn eigen wallets, UpBit en Binance hebben ook ongeveer zeven miljoen XRP onder elkaar en intern overgedragen. Kleine exchanges hebben ook grote hoeveelheden XRP verplaatst.

7200_0

Ondertussen verkocht mede-oprichter van Ripple, Jed McCaleb, maar liefst 100 miljoen tokens van zijn XRP-bezit. De community verwacht dat hij de rest van zijn acht miljard XRP tegen augustus zal verkopen. 


XRP stijgt naar hoogste niveau sinds 2018

Eerder vandaag schoot de Ripple koers omhoog naar een toppunt van $1,96. Op dit moment wordt 1 XRP-token verhandeld tegen $1,76 nog steeds ver verwijderd is van zijn hoogste punt ooit van $3,84 op 4 januari 2018.

Ripple heeft onlangs juridische overwinningen behaald tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Het ging om de de rechtszaak die het bureau in december 2020 tegen Ripple Labs en zijn grote investeerder, Tetragon, heeft aangespannen.

De op een na grootste cryptocurrency, Ethereum, bereikte eerder vandaag ook een nieuw record van $2.397. De totale kapitalisatie van alle cryptocurrencies bedraagt ​​nu $2,26 biljoen. Dit is vergelijkbaar met de marktkapitalisatie van Apple.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten