Nieuws, Trending

Exodus Smartphone voegt Opera Browser en meerdere DApps toeDe Exodus smartphone, een op de blockchain gerichte smartphone van het Taiwanese smartphonebedrijf HTC is een samenwerking aangegaan met de Opera Browser. Hiernaast voegt de smartphone ondersteuning toe voor meerdere DApp’s.


Etheremon en Decentraland DApp’s

De nieuwe smartphone zal ondersteuning bieden voor de DApp’s van Etheremon en Decentraland in de geïntegreerde koudeopslag van ZIONVault. Bovendien ondersteunt de smartphone nu ook een Taiwanese DApp met de naam Numbers.


Numbers

De DApp Numbers verzameld naar verluidt gebruikersgegevens en stellen gebruikers in staat om hun gegevens aan derden te verkopen in ruil voor cryptocurrency. Hierbij behouden ze de volledige controle over welke gegevens precies worden gedeeld en terwijl ze de controle behouden over de gegevens die worden gedeeld en krijgen zij transparantie over de bedrijven die geïnteresseerd zijn in hun gegevens.Opera Browser

Door de browser van Opera te ondersteunen krijgen de gebruikers toegang tot de geïntegreerde crypto-portemonnee van de browser. Hier kunnen vervolgens betalingen en microtransacties worden uitgevoerd op websites die dit ondersteunen. Op dit moment ondersteund de Exodus smartphone alleen betalingen in Ethereum (ETH). Echter staan Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC) op hun nabije toekomstplannen.