Persbericht

Experts Debatteren: Zal Bitcoin of Polygon de Hoogste Marktwinsten Behalen in het Laatste Kwartaal?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Naarmate het laatste kwartaal van 2024 nadert, wegen investeerders hun opties voor potentiële winnaars in de cryptomarkt af. Hoewel Bitcoin en de nieuw getransformeerde token van Polygon, POL (voorheen MATIC), solide kanshebbers blijven voor de hoogste marktwinsten, suggereren sommige experts dat Raboo ($RABT), een nieuwe AI-aangedreven meme-coin, beide kan overtreffen met zijn unieke aanpak en sterke betrokkenheid van de community.

De Bitcoin-prijs ondervindt weerstand te midden van marktonzekerheid

De Bitcoin-prijs heeft onlangs wat positieve vooruitgang geboekt en is gestegen naar $60.000. Verschillende technische indicatoren wijzen er echter op dat de cryptogigant Bitcoin moeite kan hebben om deze opwaartse trend vast te houden.

Bovendien beginnen langetermijnhouders van Bitcoin hun activa te besteden met lagere winstmarges, een bearish signaal dat wijst op een gebrek aan nieuwe vraag. Hierdoor blijft het vooruitzicht voor de Bitcoin-prijs in het laatste kwartaal onzeker, ondanks zijn dominantie op de markt.

De transformatie van Polygon naar POL biedt langetermijnpotentieel

De recente overgang van Polygon van MATIC naar POL markeert een cruciale evolutie in de koers van het netwerk. Deze migratie maakt deel uit van de 2.0-roadmap van Polygon, die is ontworpen om de schaalbaarheid, efficiëntie en interoperabiliteit van de blockchain te verbeteren met behulp van zijn nieuwe “hyperproductieve” token, POL. Met meer dan $214 miljard aan DEX-volume en $60 miljard aan USDT die op het netwerk circuleren, blijft Polygon een belangrijke speler in de DeFi-ruimte.

Desondanks heeft de prijs van POL een flinke daling van 10,7% doorgemaakt sinds de migratie, wat de onzekerheid op de markt weerspiegelt. Toch biedt de focus van het netwerk op de $30 biljoen tokenisatie van echte activa (RWAs) aanzienlijk langetermijnpotentieel. Grote instellingen zoals Franklin Templeton en Hamilton Lane hebben Polygon al omarmd voor het tokeniseren van activa, wat de waarde van het platform in het zich ontwikkelende blockchain-landschap benadrukt.

Waarom Raboo de volgende grote cryptogoudmijn zou kunnen zijn

Hoewel eerdere cryptowinnaars zoals Bitcoin en Polygon stabiliteit en langetermijnwaarde bieden, springt Raboo ($RABT) eruit als de volgende meme-coin die kan exploderen. Het biedt investeerders een unieke mix van AI, SocialFi en community-gedreven beloningen. Momenteel in de voorverkoopfase heeft Raboo al meer dan $2,5 miljoen opgehaald. Analisten voorspellen een prijsstijging van 233% vóór de lancering en potentiële 100x winsten zodra het op grote beurzen wordt verhandeld.

Raboo’s innovatieve aanpak integreert AI-aangedreven meme-creatie en een “Post-to-Earn” model, waarmee gebruikers hun sociale media-inhoud kunnen monetiseren. Deze unieke combinatie van AI en SocialFi positioneert Raboo als een gamechanger in de $62 miljard grote mememarkt. In tegenstelling tot traditionele meme-coins zoals Dogecoin, biedt Raboo toepassingen in de echte wereld. Gebruikers kunnen deelnemen aan wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen om beloningen te verdienen.

Raboo’s tokenomics versterkt de aantrekkingskracht verder, met een totale voorraad van 1,8 miljard $RABT-tokens, geen koop- of verkoopbelasting en toewijzingen voor in-game beloningen en marketing. De focus van het project op het stimuleren van een levendige en betrokken community zorgt ervoor dat $RABT-houders tokens en prijzen kunnen verdienen, zelfs voordat de munt officieel wordt gelanceerd. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor investeerders die willen profiteren van groei in een vroege fase.

Naast het sterke, community-gedreven model heeft Raboo een smart contract-audit ondergaan door SOLIDProof, wat een extra laag van beveiliging en vertrouwen biedt voor investeerders. Met de combinatie van geavanceerde technologie, AI en SocialFi is Raboo goed gepositioneerd om gevestigde meme-coins en zelfs topwinnaars in de cryptomarkt van 2024 uit te dagen.

Je kunt deelnemen aan de Raboo-voorverkoop hier.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal 

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.