Rexas Finance XRP
Persbericht

Experts zeggen dat het nu tijd is om XRP en Cardano te dumpen. Wat moet u als volgende kopen voor 2025?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Sommige analisten raden voorzichtige beleggers aan om na te denken over het verkopen van XRP en Cardano (ADA), ondanks de huidige positieve stemming rondom deze activa. Er is een toename in activiteit van grote investeerders, aanzienlijke transacties, en opwaartse markttrends voor beide cryptocurrencies.

Er zijn verschillende meningen over de vraag of beleggers hun posities moeten aanhouden, verkopen of diversifiëren naar andere munten vanwege de onstabiele aard van de cryptomarkt.

De vraag blijft: moet je blijven investeren in ADA en XRP, of zou je je portfolio moeten verplaatsen naar Rexas Finance, een veelbelovend RWA-project van $0,05 dat meer dan $1 miljoen heeft opgehaald in de lopende voorverkoop?

Deskundig advies: Verkoop XRP en Cardano temidden van toenemende activiteit van grote investeerders

Twee projecten die in 2024 aanzienlijke prijsschommelingen ondervinden zijn Ripple (XRP) en Cardano (ADA). Maar toen grote investeerders begonnen met het verzamelen van de cryptocurrencies voorafgaand aan de stierenmarkt in oktober, leken beide tokens klaar om hun neerwaartse perspectieven te verlaten. Toch adviseren experts om van deze gelegenheid gebruik te maken en beide uit je portfolio te verwijderen. XRP, het eigen token van Ripple Labs, heeft een opleving gezien in de activiteit van grote investeerders na het einde van het lange juridische conflict met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Naast het sluiten van de zaak, hielp de overwinning het vertrouwen van beleggers in het token te herstellen. De aanzienlijke toename in de activiteit van grote investeerders wijst op dit herwonnen vertrouwen. Gegevens van Santiment tonen aan dat grote investeerders met XRP-holdings van meer dan $5 miljoen momenteel 55% van de totale voorraad bezitten. De toename in de activiteit van grote investeerders en de optimistische marktstemming suggereren dat een prijsherstel op handen kan zijn. Bijvoorbeeld, de handelswaarde van XRP is $0,5832 na een stijging van 1,2% in de afgelopen dag en blijft sinds begin augustus boven het kritieke steunniveau van $0,519.

Bovendien vinden institutionele beleggers en handelaren XRP steeds aantrekkelijker nu het geïntegreerd wordt met betalingen, zoals het Zuid-Koreaanse Surfy-platform. Ondanks deze optimistische visie, beweren andere analisten dat dit juist het perfecte moment kan zijn om te verkopen. Met naar schatting 19,5 miljard ADA die door grote investeerders binnen 24 uur werd verplaatst, heeft ook Cardano (ADA recent een toename in transacties van grote investeerders gezien, net als XRP. Terwijl grote investeerders het token blijven verzamelen en de prijs van ADA omhoog duwen, wijst dit gedrag op een optimistische momentum voor ADA.

In 24 uur is de prijs van Cardano met 1,8% hersteld tot $0,335. Optimisme wordt aangewakkerd door de 10% stijging in transacties van grote investeerders en voorspellingen van mogelijke prijsschommelingen gebaseerd op eerdere patronen.

Rexas Finance Banner

Waarom verkopen als signalen positief zijn?

Ondanks recente stijgingen is het argument om XRP en ADA te verkopen gebaseerd op de onzekerheden rond hun langetermijngroei. Critici beweren dat de toename in activiteit van grote investeerders erop kan wijzen dat de prijs van XRP en ADA al zijn piek heeft bereikt. Grote investeerders staan erom bekend dat ze de markt kunnen manipuleren door activa in grote hoeveelheden te kopen om de prijzen te verhogen, waarna ze deze verkopen voor winst.

De huidige activiteit van grote investeerders zou eerder het einde van een stierenmarkt kunnen aangeven in plaats van het begin van duurzame groei. Bovendien kunnen de eerdere volatilitieten van XRP en ADA niet worden genegeerd.

Alhoewel de prijs recent is gestegen, heeft XRP moeite gehad om langdurige opwaartse momentum te behouden, waardoor sommigen denken dat een correctie nabij kan zijn. Experts menen dat beleggers die hebben geprofiteerd van de recente prijsstijgingen van XRP baat kunnen hebben bij het vastleggen van hun winsten.

Wat moet je vervolgens kopen?

Voor beleggers die hun bezittingen willen verplaatsen of diversifiëren, kan het een goed idee zijn om andere cryptomogelijkheden te onderzoeken, met name die gerelateerd aan gedecentraliseerde financiën (DeFi) en de tokenisering van echte activa, zoals Rexas Finance, een nieuwe RWA-token.

Redenen om Rexas Finance (RXS) te kopen

Een sterke kans voor beleggers die willen diversifiëren naar een veelbelovend, innovatief actief is Rexas Finance (RXS). Een van de grootste voordelen van Rexas Finance is de democratisering van toegang tot voorheen exclusieve investeringsmogelijkheden. Fractionele aandelen van echte activa zijn nu te koop, waardoor beleggers kunnen bezitten in goederen of eigendommen die anders buiten hun bereik zouden liggen. Een belegger in Azië kan bijvoorbeeld met één klik een aandeel kopen in een luxe Europees vastgoed, wat mogelijk passief inkomen kan opleveren via waardestijging of huurinkomsten.

Met meer dan $1 miljoen opgehaald in de voorverkoop en Stage 2 bijna afgerond, trekt Rexas Finance steeds meer aandacht. Experts verwachten een stijging van 10x voor het token zodra het genoteerd wordt op beurzen tegen de verwachte prijs van $0,20.

Met zijn multichain-functies, waaronder de gebruiksvriendelijke Rexas Token Builder voor het tokeniseren van activa, positioneert RXS zich als een koploper in het overbruggen van de kloof tussen blockchain en fysieke activa. Bovendien zijn de gunstige tokenomics van het project ontworpen om het vertrouwen van beleggers en langetermijngroei te waarborgen. Met één miljard tokens in omloop en een aanzienlijk deel gereserveerd voor liquiditeits- en staking pools, biedt RXS veel kansen voor yield farming en actieve deelname aan zijn DeFi-ecosysteem, naast passief inkomen.

Rente op rente kan worden verdiend op cryptostortingen via de Rexas Treasury, de multichain yield optimizer van Rexas Finance, wat de waardepropositie voor langetermijnbeleggers verbetert.

Conclusie: Blijven of diversifiëren?

De huidige positieve signalen van zowel XRP als Cardano bieden kansen voor kortetermijnwinsten, vooral voor beleggers met aanzienlijke holdings. Maar volgens experts die voorzichtigheid adviseren, kan de toename in activiteit van grote investeerders het einde van de huidige stierenmarkt betekenen.

Door te diversifiëren naar andere veelbelovende tokens, zoals Rexas Finance, en een deel van je XRP- of ADA-bezit te verkopen, kun je het risico verminderen en jezelf positioneren voor langetermijngroei.

Beleggers die willen deelnemen aan Rexas Finance kunnen profiteren van de lopende voorverkoop. Tegen $0,05 biedt Rexas meer veelbelovende groeimogelijkheden in de komende maanden.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS), bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.