vantard
Persbericht

Experts zeggen dat Vantard de beste meme coin van 2024 is: dit is waarom

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De jaarlijkse prestatie van 135% van Bitcoin is een goed teken, maar de stijging van 8.200% van Popcat in dezelfde periode laat goed zien waar de echte actie te vinden is. Meme coins domineren deze cyclus en hun invloed versnelt naarmate we verder in het jaar komen.

Meme coins zijn niet te stoppen en het momentum wordt alleen maar groter. Vantard is de eerste meme coin index die alle winnaars van deze cyclus binnenhaalt.

Waarom gokken op individuele munten als Vantard al het zware werk doet en de best presterende coins voor je selecteert? VTARD is de ultieme meme coin, waarmee je op de eerste rij zit bij de meme coin super cyclus zonder de hoofdpijn van het kiezen.

De eerste presale ronde op 22 oktober van Vantard was binnen enkele minuten uitverkocht, maar degenen die het gemist hebben, krijgen een tweede kans op de 24e: om 13:00 UTC gaat ronde 2 open. Dit is waarom Vantard de ene meme coin is die je niet mag missen.

De meme coin supercyclus: De winstmotor brult luider dan ooit

CoinDesk en andere grote outlets hebben alarm geslagen: meme coins, ooit beschouwd als marginaal of lachwekkend, zijn nu de meest winstgevende activa in crypto. Op Solana gebaseerde meme coins hebben bijvoorbeeld beter gepresteerd dan elke andere sector wat betreft rendementen tot nu toe dit jaar.

De markt stuurt een duidelijk signaal dat niet genegeerd kan worden: meme coins zijn waar het slimme geld naartoe gaat. Het Meme Index Fund van Vantard is jouw sleutel tot toegang tot deze snelgroeiende sector zonder het risico en de complexiteit van het kiezen van individuele coins.

Nu de wereldwijde liquiditeit stijgt en de risicoloze rendementen van staatsobligaties dalen, stroomt er geld naar speculatieve activa – en meme coins nemen het voortouw. Beleggers, hedgefondsen en instellingen stromen massaal naar deze hoogrentende kansen.

De M2 geldhoeveelheid is in opkomst en wanneer de liquiditeit stijgt, volgen de prijzen van crypto. Uit de geschiedenis blijkt dat meme coins sneller in waarde stijgen dan altcoins en grote crypto’s, en Vantard positioneert je perfect om die winsten te behalen. Dit is niet langer een markt die je kunt negeren: Vantard is de low-touch, high-reward strategie voor iedereen die serieus is over het profiteren van de meme coin supercyclus.

Maak kennis met Vantard, het eerste indexfonds voor meme coins

Vantard is een no-brainer voor iedereen die de volgende enorme golf van gekte rond meme coins wil meepakken. Het is een all-access pass voor de Meme Coin Super Cyclus, een samengesteld portfolio met winnaars.

Met Vantard krijg je toegang tot de beste meme coins op Solana, zonder dat je hoeft te jongleren met keuzes of je zorgen hoeft te maken over timing. Het wederzijdse meme fonds van Vantard regelt alles, van periodieke herverdelingen tot het maximaliseren van je upside. De strategie van oud geld ontmoet de chaos van nieuw geld.

Met VTARD zit je op de eerste rij bij de grootste cryptoshow van het jaar. De eenvoud van het index fonds, verpakt in een krankzinnig upside pakket, geeft je alle sap van de meme coin explosie, minus de hoofdpijn. Bovendien kun je je activa inwisselen tegen NAV, dus het vastleggen van die monsterwinsten is zo eenvoudig als het maar kan.

Meme coin manie staat op het punt te exploderen: Vantard’s perfecte timing voor 1000x winsten

De meme coin gekte staat op het punt van een nucleaire ontploffing, en je bent nu nog vroeg. Vantard is je raket naar de top, en het venster sluit snel. Meme coins zoals WIF en Popcat maken al golven: de marktkapitalisatie van WIF is door de $2 miljard gegaan en Popcat is nog steeds net onder de $2 miljard.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk