Haas F1 Car
NFT

F1 Team Haas is nieuwe samenwerking aangegaan met OpenSea

Het Amerikaanse F1 Team, Haas, heeft een nieuwe samenwerking bekend gemaakt met de grootste NFT-marktplaats OpenSea.

Samenwerking Haas en OpenSea

Door de nieuwe samenwerking, zullen er een aantal nieuwe NFT’s gelanceerd worden en zal er cross-promotie uitgevoerd worden. Ook zal het OpenSea-logo te zien zijn op de F1 auto’s van Haas in het komende seizoen. De Vice-President van OpenSea, Shiva Rajaraman, zei het volgende in een verklaring:

NFT’s hebben de ongelooflijke kracht om nieuwe ervaringen te ontsluiten en ons een canvas te geven om mensen op nieuwe manieren samen te brengen rond de dingen waar ze van houden. Wij kijken ernaar uit om innovatieve collecties tot leven te brengen met het Haas F1-team, nieuwe ervaringen op te bouwen voor hun gemeenschap van toegewijde fans en nieuwe manieren te bieden voor iedereen om nog dichter bij de actie te komen.

Crypto en de Formule 1

Het is zeker niet de eerste keer dat een crypto-bedrijf de sport of in dit geval de F1 betreedt. In april kondigden de crypto-exchange FTX en F1-team Mercedes-AMG Petronas een verzameling race-NFT-verzamelobjecten aan rond de Grand Prix van Miami en het raceseizoen van 2022.

Ook Tezos, die al samenwerkte met Red Bull Racing, kondigde in juni 2021 nog een samenwerking aan met F1-team McClaren Racing. De crypto-exchange ‘Crypto.com’ sponsort op zijn beurt ook diverse sportcompetities, waaronder ook de F1.

Guenther Steiner, teambaas van Haas F1 Team, heeft veel vertrouwen in de samenwerking met OpenSea. Hij zegt hierover als slot het volgende:

Wij hebben gewacht om de juiste partner in de NFT-ruimte te vinden en in OpenSea hebben we precies dat gevonden. Het wordt spannend voor ons om onze eerste stappen in de NFT-omgeving te zetten en in contact te komen met de gepassioneerde community van OpenSea.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?