NFT Nieuws

NFT Nieuws

Ferrari gaat NFT’s uitgeven voor zijn fans

De Italiaanse autofabrikant Ferrari betreedt de blockchain-industrie. Het is een samenwerking aangegaan met de Zwitserse blockchain-startup Velas Network.


Ferrari gaat ‘exclusieve digitale content’ uitbrengen

Ferrari maakte maandag officieel bekend dat het een meerjarige overeenkomst met Velas had getekend. Ze gaan gezamenlijk “exclusieve digitale content” uitgeven voor de fans van Scuderia. Velas wordt ook de hoofdsponsor van Ferrari Esports Series, de online serie die deelneemt aan de F1 Esports Series. Dit is het officiële digitale kampioenschap met alle teams die deelnemen aan het FIA Formula 1 World Championship.

De samenwerkingsaankondiging van Ferrari beschrijft Velas als een groot bedrijf in de industrie van digitale activa en blockchain. Ook benadrukt het de focus van de startup op nonfungible tokens (NFT’s):

“Velas is een wereldspeler in de blockchain- en NFT-sector en onderscheidt zich door de prestaties en innovatie van zijn diensten en zijn technologisch leiderschap, kenmerken die hem verenigen met het Maranello-team.”

Mattia Binotto, algemeen directeur van Scuderia Ferrari, legde uit waarom Ferrari Velas koos als een van zijn premiumpartners. De bedrijven delen namelijk dezelfde intressegebieden zoals innovatie en hoog technologisch geavanceerde producten en diensten.

Farkhad Shagulyamov, mede-oprichter en nieuw benoemde CEO van Velas, zei dat het voor Velas logisch was om samen te werken met Ferrari.” Hij zei:

“Velas heeft een innovatieve variëteit aan baanbrekende technologie geïntroduceerd in de blockchain en aanverwante producten. Deze zullen nu worden tentoongesteld op het hoogtepunt van autosport”


Wat is Velas?

Velas is een open-source blockchain-netwerk dat werkt om een ​​mix van de beste functies van gecentraliseerde en gedecentraliseerde tools te bieden. In oktober wees het bedrijf $100 miljoen toe aan startups die op de Velas-blockchain bouwden. Dit was een aanzienlijke stijging ten opzichte van de aanvankelijke toezegging van $5 miljoen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten