Floki Inu
Altcoin, Floki

Floki Inu stijgt met 430% en overtreft Shiba Inu en Dogecoin

De koers van FLOKI is de afgelopen 24 uur met meer dan 50 procent gestegen, waardoor de munt momenteel wordt verhandeld tegen een prijs van $0.0000054.

FLOKI verslaat grootste meme coins

Vandaag laat de cryptomarkt een prachtige stijging zien. De prijzen van de populairste cryptovaluta’s, waaronder Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), zijn de afgelopen 24 uur respectievelijk met 11% en 8% gestegen. Floki Inu (FLOKI) is echter de leider in deze opleving.

Floki Inu heeft de afgelopen 30 dagen een indrukwekkende stijging doorgemaakt van 430%. Deze opvallende prijsstijging heeft Floki Inu gepromoveerd tot één van de meest winstgevende cryptovaluta’s. Recentelijk rapporteerden bronnen dat Floki Inu nu de meest verhandelde munt is op de Nederlandse crypto beurs Litebit, met een aandeel van 46,9% van het totale handelsvolume.

Het handelsvolume van de afgelopen 24 uur steeg met meer dan 200% tot $206 miljoen, terwijl de marktkapitalisatie momenteel ongeveer $479 miljoen bedraagt.

Floki Inu koers Newsbit
Floki Inu koers 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Wat is Floki Inu?

Floki Inu is een cryptocurrency die is vernoemd naar de recente hond van Tesla CEO Elon Musk, genaamd Floki. Het is een gedecentraliseerde cryptocurrency die is gebouwd op het Ethereum-netwerk en heeft als doel om de gemeenschap te verenigen door middel van een gezamenlijk doel. Het idee achter Floki Inu is om een munt te creëren die iedereen kan bezitten en die een alternatief kan bieden voor andere cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum.

Floki Inu werd in juli 2021 gelanceerd en heeft sindsdien snel aan populariteit gewonnen. Het heeft een maximaal aanbod van 1.000.000.000.000.000 tokens, waarvan meer dan de helft al in omloop is. Floki Inu heeft een eigen gedecentraliseerde beurs (DEX) genaamd FlokiSwap, waar gebruikers tokens kunnen uitwisselen en liquiditeit kunnen verschaffen voor verschillende paren.

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken