Altcoin Nieuws

Gaat Binance de Luna Classic burn ondersteunen? Het lijkt er wel op

Gaat de grootste crypto beurs ter wereld, Binance, de Luna Classic burn ondersteunen? Het lijkt er wel op aangezien de crypto exchange onderhoud heeft gepland voor de Terra Classic wallet.

Het lijkt erop dat Binance de LUNC burn-belasting gaat ondersteunen

Verschillende grote crypto beurzen zoals KuCoin en Gate.io hebben al aangekondigd dat ze de komende Luna Classic ‘burn-belasting’ van 1,2 procent zullen ondersteunen. Deze burn-belasting is een initiatief van de community om het Terra netwerk weer gezond te maken.

Nu lijkt het er op dat ook Binance overweegt de burn-belasting van 1,2% van Luna Classic (LUNC) te gaan ondersteunen. In een blogpost zei Binance namelijk dat het onderhoud zou uitvoeren voor de LUNC wallet van het Terra Classic Netwerk. Het onderhoud start op 8 september 2022 en duurt vier uur.

“Binance zal wallet-onderhoud uitvoeren voor Terra Classic Network (LUNC) om 2022-09-08 06:00 (UTC). Het onderhoud duurt ongeveer vier uur”.

Tijdens het geplande onderhoud stopt de exchange stortingen en opnames van LUNC-tokens. De handel zou echter zoals gewoonlijk beginnen.

Wat is de Luna Classic burn-belasting?

De burn-belasting houdt in dat er een belasting van 1,2 procent wordt ingevoerd op alle LUNC-transacties. De munten die via de belasting worden verkregen, worden permanent vernietigd uit de totale voorraad van het token, waardoor de waarde van de munt wordt verhoogd en nieuwe investeerders worden aangetrokken.

Het voorstel van de burn-belasting wordt door Terra-investeerders gezien als de enige manier om te worden gecompenseerd voor de verliezen die ze hebben geleden toen de stablecoin UST van het project in mei 2022 zijn koppeling aan de dollar verloor.

Luna Classic zet indrukwekkende prijsstijging door

Zoals we in een eerder bericht vandaag al schreven zou de ondersteuning van Binance geweldig nieuws zijn voor LUNC investeerders. Binance is de grootste exchange ter wereld en een meerderheid van het handelsvolume van de token vindt plaats op Binance. Het is dan ook niet gek dat de Luna Classic koers zijn indrukwekkende prijsstinging doorzet nu men verwacht dat Binance de burn-belasting zal gaan ondersteunen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LUNC token rond de $0.00058343. Dat is 10 procent hoger dan een uur geleden en meer dan 60 procent hoger dan een dag geleden.

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten