wsmpb24
Persbericht

Gaat Nieuwe Meme Coin WSM Gelist Worden op Binance? Nog Maar 24 Uur Te Gaan Voordat WSM Presale Afloopt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks dat koersnoteringen traditioneel erg belangrijk zijn voor nieuwe tokens is het uiteindelijk de liquiditeit en de potentiële toegankelijkheid van een nieuwe crypto die uiteindelijk de doorslag geven. De zomer van 2023 liet met de nieuwe meme coin PEPE zien dat een listing op Binance garant staat voor wel toegankelijkheid als liquiditeit. Op het moment dat PEPE op Binance gelist werd explodeerde de token met ongeveer 1.000%. Sindsdien wordt een Binance listing gezien als een bullish signaal. 

Nu de presale van Wall Street Memes, die al meer dan $25 miljoen heeft opgehaald, binnen 24 uur gaat eindigen ontstaan er steeds meer geruchten over een initiële listing op Binance. Ondanks dat er nog geen bevestigingen zijn gemaakt over welke CEX de token gaat listen geeft het team op zijn website wel duidelijk aan dat de token in drie dagen gelist gaat worden op meerdere tier-1 exchanges. Dit betekent dat de presale die binnenkort dus afloopt een interessante mogelijkheid kan zijn om WSM tokens te kopen tegen een gereduceerde prijs voordat de initiële listing plaats gaat vinden en de token een rally doormaakt door een listing op Binance.

Bezoek Wall Street Memes Hier

Binance listing blijft bullish voor nieuwe cryptos

Een listing op Binance, de crypto exchange met het hoogste handelsvolume, kan een duidelijk teken zijn van een bullish run. Dit komt niet alleen door de toename in liquiditeit die Binance aanbiedt via zijn gigantische dagelijkse handelsvolume, maar ook omdat een platform geloofwaardiger en legitiemer is op het moment dat het op deze exchange gelist wordt. Ondanks dat Binance zijn eigen moeilijkheden kent en gedecentraliseerde trading platformen steeds sterker worden is de positieve invloed van Binance op nieuwe tokens onveranderd gebleven. 

Een listing op Binance is een signaal naar de crypto community dat de token een bepaalde kwaliteit heeft, en de benodigde beveiliging. Daarnaast kan de token profiteren van de toename in zichtbaarheid en toegankelijkheid onder een groot nieuw publiek, iets wat de vraag aanzienlijk kan doen toenemen. Het globale klantenbestand van Binance zorgt ervoor dat de token nieuwe investeerders kan aantrekken van de verschillende regio’s van over de hele wereld. Dit betekent dat een listing op Binance de token een significante boost kan geven in de crypto wereld. 

De virale hype rondom WSM binnen de crypto community gaat de listing van WSM naar alle waarschijnlijk alleen maar verder helpen. De populaire crypto YouTuber Corné Marchand, met meer dan 60.000 abonnees, gelooft in ieder geval dat Wall Street Memes een groot succes kan worden. 

Gigantische community biedt groot concurrentie voordeel

Wall Street Memes heeft een indrukwekkende volging opgebouwd van meer dan 1 miljoen volgers op social media. De community heeft hiermee een belangrijk concurrentievoordeel in de meme coin markt. Waar de meeste meme coins nog bezig zijn met het bouwen van een community heeft WSM al meer dan 1 miljoen volgers voordat zijn listing überhaupt heeft plaatsgevonden. 

De bestaande volging kan niet alleen directe liquiditeit en een groot handelsvolume opleveren, maar het kan ook gecentraliseerde exchanges aantrekken. Dit komt doordat gecentraliseerde exchanges constant op zoek zijn naar veelbelovende projecten die een actieve en toegewijde community achter zich hebben aangezien deze projecten hogere handelsvolumes en engagement met zich meebrengen. Zelfs als een top exchange zoals Binance niet betrokken raakt bij de initiële listing kan de gigantische succesvolle presale en de grote community nog steeds leiden tot een Binance listing in de nabije toekomst Het grootste gedeelte van de investeerders blijft daarom gemotiveerd om hun WSM tokens vast te houden. 

Laatste Kans: Nog maar 24 uur om WSM tokens te kopen

Nu het enthousiasme rondom WSM groeit, en de initiële listing dichter bij komt hebben geïnteresseerde investeerders nog maar beperkt de tijd om $WSM tokens te kopen. Investeerders kunnen WSM tokens zowel kopen op de Ethereum blockchain als de BNB Smart Chain via ETH, BNB of USDT. Als je nu al wilt beginnen met het staken van WSM tokens zul je deze tokens moeten kopen via ETH. 

De Wall Street Memes crypto presale eindigt in 24 uur en de eerste listing vindt plaats in de komende drie dagen. De FOMO neemt duidelijk toe aangezien er in de afgelopen 24 uur voor maar liefst $1,4 miljoen aan WSM tokens verkocht werden. De gehele community kijkt uit naar de eerste listing van de WSM token waarbij er een initiële market cap is van $67 miljoen. Er lijkt dus nog meer dan genoeg ruimte te zijn voor parabolische koers ontwikkelingen. 

Bezoek Wall Street Memes Presale Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.