GaLA token
Altcoin

Gala Games burnt $637 miljoen aan GALA-tokens

Gala Games heeft aangekondigd dat het een aanzienlijke hoeveelheid van zijn eigen GALA-tokens heeft vernietigd om mogelijke zorgen over een enorme token-verkoop te verminderen.

Waarom burnt Gala Games de tokens?

Deze week heeft Gala Games bekendgemaakt dat ze bijna 21 miljard GALA-tokens, met een waarde van meer dan $637 miljoen op het moment van vernietiging, hebben “verbrand” ofwel uit de circulatie hebben gehaald. Deze actie werd ondernomen na het afronden van de V2-token-airdrop.

In een blogpost legde het team van Gala Games uit: “De tokens die we in bezit hadden, hebben we in de loop der jaren als beloningen binnen ons ecosysteem verkregen. Hoewel we deze tokens altijd bedoeld hadden om de groei en het beheer van het ecosysteem te financieren, begrijpen we dat veel mensen deze tokens zien als een potentieel risico voor de algehele token-economie van ons project.”

Gala Games hoopt dat deze aanzienlijke vernietiging van tokens de angst onder token-houders zal verminderen. Deze investeerders kunnen zich zorgen maken over het feit dat het bedrijf mogelijk grote hoeveelheden van zijn token verkoopt, een actie die een prijsdaling zou kunnen veroorzaken.

Gala Games vernietigt tokens om de markt te stabiliseren

Gala heeft in hun blog uitgelegd hoe ze het vernietigen van de tokens hebben aangepakt. Ze hadden al plannen om 2 miljard GALA-tokens te vernietigen als deel van hun plan voor 2023. Daarbij kwamen nog eens 3,96 miljard tokens die ze vernietigd hebben. Dat is ongeveer evenveel als alle GALA-tokens die ze tot nu toe verdiend hebben.

Daarnaast hebben ze nog eens 15 miljard tokens vernietigd. Ze deden dat om mensen gerust te stellen die bang waren dat ze plots veel tokens zouden verkopen en daarna zouden stoppen, iets dat de waarde van de tokens kan doen dalen. Gala heeft laten zien dat ze de tokens echt vernietigd hebben door transacties op de Ethereum blockchain te laten zien. Ze zeggen dat ze voor $660 miljoen aan tokens hebben vernietigd.

Altcoin nieuws

Stripe zet volledig in op cryptocurrency met nieuwe Avalanche integratie
Santiment: Dieptepunt voor Ethereum transactiekosten wijst op altseason
Waarom blijven altcoins achter bij Bitcoin?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’