Shiba Inu, Shib
Shiba inu

Game ontwikkelaars van Shiba Inu verhogen de servercapaciteit van nieuwe game

De game genaamd Shiba Eternity wordt goed ontvangen onder de inwoners van Vietnam. Hierdoor zullen de game ontwikkelaars de servercapaciteit van het nieuwe spel flink gaan verhogen.

Shiba Eternity doet het goed

Shiba Inu’s nieuwste game, Shiba Eternity, werd onlangs voor het eerst uitgebracht in Vietnam. Het hoofd van het Shiba Inu-gamingteam en voormalig Vice President van Activision, William Volk, onthult dat de ontwikkelaars de servercapaciteit 50 maal hebben vergroot om alle spelers de mogelijkheid te geven het spel te kunnen spelen.

“Wauw, we moesten de capaciteit van de server met vijftig keer vergroten om de spelers aan te kunnen die binnenkwamen via de testlancering in Vietnam. Aldus Volk maandag in een tweet.

Shiba Inu-ontwikkelaar Shytoshi Kusama heeft speculaties aangewakkerd dat het spel hierna in Indonesië gelanceerd zou worden.

Afgaande op de verklaringen van William Volk, is het onthaal van de inwoners behoorlijk indrukwekkend, aangezien tot nu toe alleen iOS-gebruikers toegang hebben tot het spel. Volk is er van overtuigd dat het nog beter gaat worden zodra de Beta-versie live gaat voor Android-gebruikers.

Het Shiba Eternity spel heeft veel ophef veroorzaakt binnen de Shiba Inu-gemeenschap. Het team werkt nu al meer dan negen maanden aan het spel in samenwerking met PlaySide Studios.

De SHIB-munt stijgt in waarde

De munt van het netwerk, Shiba Inu (SHIB), boekte in het weekend indrukwekkende winsten. De prijs steeg met meer dan 30% toen de activiteiten van whales piekten naar hoogtepunten die voor het laatst waren gezien in april. Er worden meer volatiele prijsacties verwacht, aangezien de gemeenschap verwacht dat er meer projecten worden gelanceerd in het derde kwartaal van 2022.

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?