NFT Nieuws

NFT Nieuws

GameStop aandelen stijgen met 26% na aankondiging over NFT’s

GameStop heeft 20 medewerkers aangenomen voor zijn nieuwe NFT divisie. Ook gaat het bedrijf partnerschappen sluiten met twee cryptobedrijven.


Nieuwe NFT divisie

Het GameStop Corporation (GME) aandeel steeg met 26% in de uren nadat Wall Street Journal met een rapport kwam over zijn aanstaande NFT divisie.

Het bedrijf met een enorm aantal gamewinkels in de Verenigde Staten werkt sinds mei stilletjes aan een NFT marktplaats. Sinds oktober is er pas echt vaart in het project gekomen. Toen werden er namelijk verschillende vacatures voor Web3- en NFT ervaren software engineers online gezet. Volgens een rapport van The Wall Street Journal heeft GameStop nu meer dan 20 mensen aangenomen voor zijn nieuwe NFT divisie.

Een onbekende bron die bekend is met de plannen van GameStop vertelde dat de divisie een NFT platform bouwt. Dit platform maakt het kopen, verkopen en verhandelen van gaming NFT’s mogelijk. Daarnaast is het bezig met het sluiten van partnerschappen met belangrijke crypto valuta bedrijven.

Het is de bedoeling dat de markt later dit jaar wordt gelanceerd. Het bedrijf zou dicht bij het sluiten van partnerschappen zijn met twee crypto bedrijven. Deze bedrijven zullen technologieën delen en samen met andere aanvullende NFT projecten investeren in de ontwikkeling van blockchain- en NFT-games.


Wil jij Crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


Handelaren reageren op de prijsstijging

Het nieuws werd hartelijk verwelkomd door investeerders die de prijs van het GME aandeel met 26% zagen stijgen.

GME aandeel stijgt hard in voorbeurs – Bron: Google

Het gebrek aan benoemde bronnen of directe bevestiging van GameStop in The Wall Street Journal heeft echter de wenkbrauwen doen fronsen van enkele GME fanaten. In een bericht met 1.100 reacties vroeg gebruiker u/brettmagnetic zich af of het artikel in The Wall Street Journal daadwerkelijk zo’n groot positief effect zou kunnen hebben op de GME aandelen.

“Sorry, maar ik geloof niet dat de prijsstijging na sluitingstijd te maken heeft met de WSJ post over de Gamestop NFT-markt. Ik denk dat er iets anders aan de hand is. Dit artikel is gepubliceerd om de NFT markt als zondebok voor de prijsverhoging te geven.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten