Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Garlinghouse onthult wat Ripple gaat doen als het de rechtszaak verliest

De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse denkt niet dat er veel zal veranderen als Ripple de rechtszaak verliest. Ripple Inc draait namelijk al een jaar lang alsof het de rechtszaak heeft verloren.

Ripple opereert alsof het al verloren heeft

Veel crypto fans zijn optimistisch dat de rechtszaak van Ripple tegen de SEC in het voordeel van het blockchain-bedrijf zal eindigen. Daar is echter geen garantie voor. Er is echter geen garantie voor deze beweringen. Het mogelijk is dat het vonnis tegen het crypto bedrijf ingaat en dat de XRP koers harde klappen zal krijgen.

In een recent interview werd Brad Garlinghouse gevraagd hoe Ripple zou reageren als de uitkomst van de rechtszaak niet gunstig is voor het bedrijf. De analisten van Bloomberg geloven namelijk dat de SEC zal winnen.

Garlinghouse merkte op dat hij niet denkt dat er veel zal veranderen. Het blockchain bedrijf is actief bezig met opereren alsof het de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission al heeft verloren.

“Helaas opereert Ripple al in een wereld waarin het lijkt alsof we hebben verloren”

– Brad Garlinghouse

De aanklachten tegen Ripple en twee van zijn leidinggevenden hebben ertoe geleid dat meerdere crypto exchanges de ondersteuning voor de XRP-token hebben stopgezet. Dit geldt overigens ook voor andere aan crypto gerelateerde bedrijven Deze bedrijven vrezen namelijk dat ze met lasten kunnen worden belast als ze niet stoppen met het aanbieden van de XRP munt.

Ripple wil meer klanten buiten de VS helpen

Een overwinning voor de SEC zou betekenen dat XRP-token niet meer binnen de Verenigde Staten zal worden verhandeld. Dit houdt in dat Ripple zou moeten opereren in landen waar de munt niet als een security wordt beschouwd.

Volgens Garlinghouse weerhield het feit dat XRP niet wordt verhandeld op Amerikaanse exchanges Ripple er niet van een geweldig jaar neer te zetten. Mocht de uitkomst van de rechtszaak het bedrijf niet gunstig gezind zijn, zou het nog steeds een geweldig product zijn.

“Ripple had vorig jaar een recordjaar. We bleven zeer snel groeien in onze belangrijkste productgroepen. Zelfs Q1 was een record voor ons. Echter komt die groei helaas bijna helemaal van buiten de Verenigde Staten.”

– Aldus Garlinghouse.

Bovendien zei Garlinghouse dat 95% van de klanten van Ripple zich buiten de Verenigde Staten bevindt.

“Helaas komt die groei bijna allemaal van buiten de Verenigde Staten. We nemen steeds meer mensen buiten de Verenigde Staten aan, maar ons klantenbestand bestaat nu uit ongeveer 95% niet-Amerikaanse betalingsbedrijven.”

Hoewel een verlies voor Ripple een enorme tol zal eisen van de prijs van de XRP token, zal de waarde van de cryptomunt op den duur blijven stijgen. Meer en meer betalingsbedrijven zullen gebruik maken van de technologie van het bedrijf om grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken.

Ripple nieuws

Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Ripple overweegt het failliete crypto-leenplatform Celsius over te nemen Ripple overweegt het failliete crypto-leenplatform Celsius over te nemen
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten