gate.io
Persbericht

Gate.io onthult nieuwe merkidentiteit tijdens 9e verjaardag aan het einde van mei 2022

Gate.io, één van ‘s werelds eerste cryptocurrency-exchanges én een leider op het gebied van digitale activaplatforms, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een nieuwe merkidentiteit zal onthullen die op alle platforms zal worden weerspiegeld tijdens Gate.io’s komende 9e verjaardag, die op 27 mei 2022 gevierd wordt.

Samen met de verandering in het ontwerp van Gate.io’s logo en branding, zal het bedrijf ook de Gate.io Lite-app en mini-app voor mobiele telefoons lanceren. Om zijn 9e verjaardag en rebranding te vieren, zal Gate.io ook meerdere wedstrijden uitrollen voor zijn gebruikers, met in totaal $9.000.000 aan prijzen die zullen worden toegekend.

Dr. Han, CEO en oprichter van Gate.io, deelde het volgende:
“De snelle groei van cryptocurrencies heeft de ontwikkeling van reguliere crypto-uitwisselingen versneld op het gebied van producten, diensten, merkwaarden en meer. Met ons merk-DNA van innovatie en doorbraken in gedachten, had Gate.io een opfrisbeurt en een verkwikkende verandering nodig. We kijken ernaar uit om met klanten van over de hele wereld samen te werken en een sprankelende nieuwe Gate.io-merkidentiteit op te bouwen.”

Een gloednieuwe look voor Gate.io

Gate.io zal met een vernieuwde merkidentiteit voor zijn logo, slogan en kleurenschema komen. Dit zal een weerspiegeling zijn van het hoogtepunt van 9 jaar digitale activa-innovatie sinds het bedrijf in 2013 werd opgericht. Het zal ook een signaal afgeven dat Gate.io volwassen is geworden om een meer inclusieve, geïntegreerde en unieke ervaring met een schat aan digitale activadiensten voor zijn meer dan 10 miljoen wereldwijde gebruikers.

De rebranding markeert ook het begin van een nieuw hoofdstuk voor Gate.io in de snel evoluerende en groeiende crypto-economie, waarbij het platform regelmatig het op één-na-grootste dagelijkse handelsvolume ter wereld bereikt.

Makkelijker dan ooit om te handelen in de apps van Gate.io

Naast zijn nieuwe merkidentiteit zal Gate.io een opmerkelijke update van zijn mobiele app lanceren waarmee gebruikers kunnen kiezen voor een ‘Lite App’-versie binnen zijn vlaggenschip-applicatie, die gestroomlijnde en vereenvoudigde in-app-transacties biedt voor cryptohandel van meer dan 1.400 coins, tokens en andere digitale activa.

De schonere, gebruiksvriendelijkere interface van de Lite-app maakt het voor nieuwe en bestaande gebruikers nog gemakkelijker om snel en efficiënt te investeren en te handelen, omdat ze onderweg toegang hebben tot een reeks functies voor verschillende crypto-activa.

Vier mee met Gate.io

Om de 9e verjaardag van Gate.io te vieren, kunnen gebruikers deelnemen aan een reeks spannende wedstrijden en promoties, met in totaal $ 9.000.000 aan prijzen die kunnen worden toegekend. Om te beginnen geeft de Gold Bar-campagne op Twitter, die op 18 mei van start gaat, deelnemende Gate.io-gebruikers de kans om een prijzenpot te winnen ter waarde van US $ 50.000 aan tokens, en een gelukkige winnaar wint een 999 gram 999,9 goudbaar. Gate.io zal als onderdeel van de vieringen ook NFT- en handelswedstrijden voor zijn gebruikers organiseren.

Over Gate.io

Gate.io, opgericht in 2013, is een van ‘s werelds eerste crypto exchanges en een leider op het gebied van digitale activaplatforms. Gate.io biedt diensten met betrekking tot de handel in meerdere toonaangevende digitale activa en is uitgegroeid tot meer dan 10 miljoen gebruikers over de hele wereld. De exchange is consequent gerangschikt als een van de top 10 cryptocurrency-exchanges op basis van liquiditeit en handelsvolume op CoinGecko, en is geverifieerd door het Blockchain Transparency Institute (BTI).

Gate.io heeft ook een beoordeling van 4,5 gekregen van Forbes Advisor, waardoor het een van de beste crypto-uitwisselingen voor 2021 is. Naast de hoofdbeurs biedt Gate.io ook andere diensten zoals gedecentraliseerde financiering, onderzoek en analyse, durfkapitaalinvesteringen, portemonnee-services, labs en meer.

Disclaimer

Houd er rekening mee dat Gate.io niet alle services kan leveren in bepaalde rechtsgebieden, en dat Gate.io het gebruik van alle of een deel van de Services vanaf beperkte locaties kan beperken of verbieden. Lees de Servicevoorwaarden “Sectie II Geschiktheid” voor meer informatie over beperkte locaties.