Shiba Inu (SHIB)
Altcoin

Gigantische ruzie binnen Shiba Inu gemeenschap

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, vraagt de gemeenschap om alles te negeren wat negatief spreekt over het project. In een tweet van gisteren suggereert Kusama dat dit soort berichten altijd een onderliggend motief met zich meedragen. Vaak gaat het volgens hem om mensen van concurrerende projecten.

Onderlinge strubbelingen

Het is op dit moment niet duidelijk waar de hoofdontwikkelaar precies naar verwijst met zijn bericht. Eerder was er wel een kleine ruzie tussen het team van Shiba Inu en de ontwikkelaars van Pawswap, een onafhankelijk team dat een decentraal beursplatform bouwt op Shibarium.

Shibarium is de tweede laag op Shiba Inu die binnenkort moet lanceren, waarmee het mogelijk is om smart contracts te gebruiken voor Shiba Inu. Eerder deze week sprak LUCIE (@LucieSHIB), een prominente Shiba-influencer, over de negatieve verhalen die Pawswap verspreidde over BONE, de gas-token van Shibarium.

Het lijkt erop dat de ruzie tussen Shiba Inu en Pawswap ook het gevolg is van de bovenstaande berichtgeving. De ontwikkelaars van Shiba Inu claimen dat ShibaSwap de enige officiële decentrale beurs van Shibarium is.

https://twitter.com/PawShibarium/status/1631722433773465600?

In reactie daarop reageerde het Pawswap team weer dat er helemaal geen “officiële decentrale beurs” op een decentraal netwerk kan zijn. “Wij bouwen gewoon wat de mensen willen”, aldus het team van Pawswap.

Manipulatie

Het lijkt er vooral op dat het team van Pawswap erop uit is om onrust te stoken binnen de gemeenschap van Shiba Inu. Bijvoorbeeld door een neppe tweet van Binance CEO Changpeng Zhao te fabriceren, waarin hij zogenaamd verklaarde zijn BONE tokens verkocht te hebben voor “krachtige tokens.”

Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu is in ieder geval helemaal klaar met de gedragingen van Pawswap, die volgens hem alleen maar bedoeld zijn om het project te schaden en zichzelf te verrijken. Het is best grappig om te zien hoe serieus mensen elkaar nemen in de wereld van memecoins, die onder de streep toch eigenlijk nergens over gaat.

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken