Nieuws

Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt

De bekende podcaster en crypto enthousiasteling, David Gokhshtein, heeft op Twitter geschreven dat de Ripple koers heel erg hard zal stijgen, mocht het bedrijf de rechtszaak winnen van de SEC. Gokhshtein schreef dan ook dat hij overweegt nog meer geld in XRP te stoppen dan hij al had.

De XRP koers kan enorm gaan stijgen

Dat de bekende podcaster en twitteraar positief is over de toekomst van de XRP token steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij heeft meerde malen herhaald dat hij een grote toekomst toedicht aan Ripple, zeker als het bedrijf de juridische strijd tegen de SEC wint. Als dit gebeurd verwacht hij een enorme koersstijging die zijn weerga niet zou kennen. Dit is precies de reden waarom hij aangeeft meer XRP coins te willen kopen, nog voordat de prijs explodeert.

Eerder beweerde de crypto-influencer al dat als Ripple zou winnen van de SEC, niet alleen de XRP token een grote boost zal krijgen, maar de hele crypto industrie parabolisch zal stijgen. Zullen de Simpsons dan toch gelijk krijgen?

De XRP koers kleurt rood

Ondanks de zeer positieve voorspellingen van Gokhshtein ziet de XRP grafiek er vandaag minder positief uit. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de 0,4281 dollar. Dat is 10 procent lager dan een dag geleden. Is de rally nu officieel afgelopen, of zal de token een sterk herstel kunnen laten zien? Dit lijkt vooral af te hangen van de vooruitgang in de rechtszaak tegen de SEC.

Ripple nieuws

Ripple Labs erkent als de op drie na beste werkplek voor ouders
SEC zet laatste harde aanval in op Ripple Labs in rechtszaak
Ripple geeft SEC de schuld van ondergang BlockFi
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten