Ripple Nieuws

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?

De verhaalschrijvers van The Simpsons hebben een inmiddels beroemde vaardigheid in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. Sterker nog, het is vaak zo accuraat dat het bijna angstaanjagend is.

The Simpsons voorspellen de opkomst van crypto

Het schrijversteam van The Simpsons heeft in het verleden veel gebeurtenissen voorspeld, van het kopen van Fox door Disney tot het presidentschap van Donald Trump en de beschuldigingen van defecte stemmachines tijdens de presidentsverkiezingen.

Gedurende de show hebben ze ook het een en ander voorspeld over cryptocurrencies. Allereerst voorspelden de Simpsons de opkomst van cryptocurrencies. In aflevering 17 van seizoen 8, die op 2 maart 1997 voor het eerst werd uitgezonden, verscheen voor het eerst een plaats met de naam Crypto Barn. Deze aflevering werd meer dan 10 jaar vóór de opkomst van cryptocurrencies uitgezonden.

Bart’s XRP voorspelling

Het is ‘algemeen’ bekend dat het team van The Simpsons in het verleden verschillende sociaal-politieke gebeurtenissen juist heeft voorspeld via de krabbels van Bart op een schoolbord.

Als de profetie zich doorzet zou dat heel goed nieuws zijn voor Ripple investeerders. In een aflevering voorspelde de Amerikaanse animatieserie dat de XRP prijs zal stijgen tot 589 dollar.

Daarnaast zijn er nog andere afleveringen die XRP-fans hebben gefascineerd. In één scène kreeg de manager van Homer een kaart die er precies uitziet als de creditcard of visa card van vandaag. Liefhebbers zeggen dat dit een voorspelling was dat digitale assets zoals XRP een eigen creditcard zouden krijgen.

In aflevering 13 van seizoen 31 krijgt Lisa een les van professor John I.Q. Nerdelbaum Frink Jr., over crypto. De professor laat Lisa een video zien waarin Jim Parsons (degene die Sheldon Cooper speelt in de Big Bang Theory) uitleg geeft over crypto.

Of de voorspellingen van The Simpsons daadwerkelijk uitkomen is nog maar de vraag. Echter kan er wel het een en ander gebeuren met de XRP-prijs nu de Ripple versus SEC-zaak op zijn einde loopt.

Ripple nieuws

30 november een cruciale datum in de Ripple versus SEC rechtszaak
Advocaat Ripple: SEC heeft XRP niet bestempeld als een effect
Ripple Labs overweegt om bepaalde bedrijven uit FTX-imperium te kopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten