Shiba inu Nieuws

Gokhshtein: Memecoin PEPE kan Shiba Inu niet vervangen

Crypto-analist David Gokhshtein blijft overtuigd van Shiba Inu, ondanks de opzienbarende stijging van PEPE. Als nieuwste memecoin fenomeen heeft de PEPE-token met zijn recente enorme prijsstijging talloze crypto-handelaren verrast.

Wat is PEPE?

PEPE, een memecoin die afgelopen zondag werd geïntroduceerd, is in slechts drie dagen meer dan 21.000x gestegen, waardoor velen zich afvroegen of het gevestigde tokens zoals Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) zou overtreffen.

PEPE gaat SHIB niet vervangen

Interessant genoeg deelt David Gokhshtein, de oprichter van Gokhshtein Media, deze opvatting niet. In een tweet van gisteren gaf Gokhshtein aan dat PEPE Shiba Inu en Dogecoin niet zal vervangen.

Gokhshtein voegde eraan toe dat de pas gelanceerde memecoin nog ver verwijderd is van het worden van de volgende Shiba Inu.

Het is onmogelijk dat PEPE DOGE vervangt.

Opvallend is dat zowel Shiba Inu als Dogecoin oorspronkelijk begonnen als meme-coin. Beide cryptocurrencies laten echter geleidelijk hun memecoin-status achter zich doordat ze steeds meer praktische toepassingen kennen, voornamelijk als betaalmiddel.

Daarnaast merkte hij op dat PEPE vergelijkbaar is met Bonk Inu-token, een op Solana gebaseerde memecoin die in december 2022 werd geïntroduceerd.

“Het doet denken aan BONK – we weten hoe dat afliep,” aldus Gokhshtein.

De enorme PEPE prijsstijging

Hoewel Gokhshtein dit sentiment heeft, is het belangrijk om de successen van de nieuwste memecoin te erkennen. De handelsactiviteit rondom PEPE is opvallend voor een cryptocurrency die als grap is gelanceerd.

Coingecko-gegevens tonen aan dat PEPE een marktkapitalisatie van $114,6 miljoen heeft, met een handelsvolume van $98,3 miljoen in de afgelopen 24 uur.

PEPE wordt verhandeld tegen $0,0000002822, een stijging van 225% in de laatste 24 uur. In een tweet vandaag plaatste Coingecko PEPE ook als de nummer één trending munt.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu community vernietigd meer Tokens: Hoe dit de SHIB Prijs kan helpen
AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem
Meer nieuws

Meest gelezen

BREAKING: SEC beweert dat Solana, Polygon en Cardano effecten zijn
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen