XRP stijgt prijs
Ripple

Google Bard voorspelt de Ripple (XRP) prijs voor de komende jaren

XRP heeft een bewogen jaar doorgemaakt. De munt startte het jaar met een koers van ongeveer $0,33, waarna het snel steeg naar $0,82, volgend op de beslissing van rechter Analisa Torres op 13 juli. Tegen het einde van het jaar noteerde de munt echter een lagere waarde rond de $0,61. Onlangs heeft Bard, de kunstmatige intelligentie (AI) van Google, een toekomstvoorspelling voor XRP gedaan.

Google Bard’s XRP prijsvoorspelling

Bard voorspelt een gunstig prijsverloop voor XRP in 2024 en de jaren daarna. Deze voorspelling is gebaseerd op een analyse van diverse factoren en risico’s die de koers van de cryptomunt kunnen beïnvloeden. Google’s AI projecteert dat XRP potentieel de prijsniveaus van $1, $3 en $5 kan bereiken. Dit zou een aanzienlijke stijging betekenen van respectievelijk 62%, 380% en 710% ten opzichte van de huidige koers.

Voorspelling van $1

De AI van Google suggereert dat positieve ontwikkelingen in de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een stimulans kunnen zijn voor een opleving in de algemene cryptomarkt in 2024. Bovendien zou de toenemende adoptie van XRP voor grensoverschrijdende betalingen een sleutelfactor kunnen zijn in het opdrijven van de prijs boven de $1 in het komende jaar.

Voorspelling van $3

Voor het bereiken van een koersdoel van $3, voorspelt Google’s AI Bard dat XRP een aanzienlijke groei in adoptie moet doormaken. Dit omvat een toename van de vraag naar XRP en verdere ontwikkelingen in de XRP Ledger-technologie. De AI suggereert dat een doorbraak in de toepassing van XRP voor retailbetalingen de vraag aanzienlijk zou kunnen stimuleren. Op basis van deze factoren schat Bard dat het 3 tot 5 jaar kan duren voordat XRP de waarde van $3 bereikt, mits deze positieve trends zich voortzetten.

Voorspelling van $5

Volgens de voorspelling van Bard zou XRP, bij toenemende acceptatie binnen de mainstream financiële sector, aanzienlijk boven de $5 kunnen uitstijgen. De AI schat dat het realiseren van deze prijs 5 tot 10 jaar kan duren. Een sleutelfactor voor het bereiken van dit prijsniveau is de volledige en succesvolle integratie van XRP met gevestigde financiële instellingen, wat zou leiden tot een bredere toepassing en verhoogde vraag naar XRP.

Conclusie

XRP heeft een jaar van volatiliteit ervaren, gekenmerkt door significante koersstijgingen en daaropvolgende dalingen. Google’s AI, Bard, voorziet een veelbelovend toekomstscenario voor XRP in 2024, met een potentiële stijging naar $1. Kijkend naar de langere termijn, kunnen verdere stijgingen naar $3 en zelfs $5 binnen bereik liggen.

Deze voorspellingen zijn afhankelijk van belangrijke factoren zoals positieve resultaten in juridische kwesties, een groei in de adoptie van XRP voor internationale betalingen, en verdere integratie met het traditionele bankwezen. Deze ontwikkelingen zouden een sleutelrol kunnen spelen in het verhogen van de waarde en acceptatie van XRP.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple vs. SEC: Hoger beroep kan juridische strijd tot 2025 verlengen
Russische Centrale Bank benoemt Ripple en XRP als sleutelspelers in internationale betalingen
Nieuwe deadline onthuld voor SEC’s beroep tegen Ripple: Wat je moet weten
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk