Bitcoin

Grayscale koopt nog eens $186 miljoen aan Bitcoin

Grayscale heeft zijn Bitcoin bezittingen opnieuw vergroot. Dit omdat de Bitcoin een bullish momentum blijft vertonen.


Crypto AUM nadert de $6 miljard

Er zijn 17.100 Bitcoin toegevoegd aan de fondsen van Grayscale. De BTC tokens werden gekocht voor een bedrag van $186 miljoen.

De totale waarde onder beheer van alle Grayscale Investments cryptofondsen, beter bekend als AUM, bedragen nu $5,8 miljard volgens het laatste marktrapport.

De Bitcoin Trust is verreweg het grootste fonds. Hierin zit namelijk $4,8 miljard in, wat 82,75% is van de totale investering. Daarna volgt de Ethereum Trust, waarin voor bijna $784 miljoen is geïnvesteerd, wat 13,5% is van het totaal.

De rest is onderverdeeld in kleinere fondsen zoals de Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, XRP, Zcash en nog een paar andere.


Jongere generatie is geïnteresseerd in Bitcoin

Grayscale koopt aandelen voor zijn investeerders, zodat ze geen directe blootstelling hebben aan de onderliggende asset. Het aandeel van de Bitcoin is dit jaar tot dusverre met bijna 46% gestegen.

Deze beweging duidt op aanhoudende institutionele interesse in de Bitcoin en andere cryptocurrencies. Grayscale verklaarde daarnaast ook dat er de komende 25 jaar een enorme vermogensoverdracht zou plaatsvinden. De jongere generatie is geïnteresseerd in de Bitcoin en crypto;

“In de komende 25 jaar zal er 68 biljoen dollar worden overgedragen van oudere generaties naar jongere generaties. Het is tijd om aandacht te besteden aan het gedrag van de volgende generatie investeerders. “


Bitcoin sluit bullish op The Weekly Candle

In het weekend is de Bitcoin prijs weer langzaamaan gestegen in een poging om het psychologische prijsniveau van de $11.000 terug te winnen.

Analist Josh Rager heeft de wekelijkse candle close waargenomen, eraan toevoegend dat de Bitcoin voor de derde week op rij een stijgende lijn heeft bereikt en bullish blijft.

Een nieuwe test van de maandelijkse high is ook een teken dat er op dit moment meer kopers dan verkopers zijn. Het volgende niveau is cruciaal en de Bitcoin moet de $11.000 zone behouden om verdere winsten te boeken.

De KuCoin hack van $150 miljoen veroorzaakte geen grote uitverkoop tijdens het weekend. Dit is een bewijs van hoe veerkrachtig crypto valuta markten zijn geworden voor dit soort incidenten.

 

Bitcoin nieuws

Bitfinex: Vraag naar Bitcoin vijf keer groter dan aanbod na Halving
Crypto analist: Bitcoin koers van $111.000 is mogelijk
Amerikaanse crypto-aandelen schieten omhoog na Bitcoin halving
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’