ethereum, ether
Persbericht

Groen Licht Voor Ethereum ETF: ETH Koers Pumpt $3.400 Voorbij – Kan Ethereum Bitcoin Inhalen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na bijna 2 maanden is het toch bijna zo ver, de Ethereum ETF staat op het punt om volgende week dinsdag, 23 juli, gelanceerd te worden. De update van de Securities & Exchange Commission (SEC) uit de VS heeft een positieve invloed op de crypto markt vandaag, waardoor de Ethereum koers vandaag met ruim 2% is gestegen naar $ 3.413 op het moment van schrijven.

In dit artikel kijken we naar de huidige Ethereum koers nadat ETH een belangrijke resistance heeft doorbroken. Ook kijken we naar de update van de SEC, waaruit blijkt dat de spot Ethereum ETF van 8 aanvragers, waaronder BlackRock en Grayscale, zo vroeg als 23 juli gelanceerd kunnen worden. 

Kan Ethereum Bitcoin inhalen na de lancering van de ETH ETF?

Ethereum Koers Verwachting Na Geplande Lancering ETH ETF 23 Juli – Wat Gaat Ethereum Doen De Komende Weken?

De Ethereum koers is sinds gistermiddag met ruim 5% gestegen tot een piek van $ 3.500 vanuit de $ 3.300. Na een redelijke correctie deze ochtend, is ETH weer aan het stijgen en zou het deze avond weer terug kunnen gaan richting de $ 3.500. Na het doorbreken van een belangrijke resistance boven $ 3.300, is het vooruitzicht positief voor de altcoin, zolang dit niveau als support kan worden behouden.

De support, die gisteren als resistance diende, wordt gevormd door de 30-daagse moving average (geel) en maakt het mogelijk voor ETH om de komende dagen verder te stijgen. Terwijl de markt wacht op de officiële lancering van de Ethereum ETF, zou er veel FOMO (Fear of Missing Out) kunnen ontstaan, gezien Ethereum hard kan stijgen op lange termijn als gevolg van deze ETF.

De Relative Strength Index (RSI) van Ethereum is licht bullish en wijst ook op de mogelijkheid voor stijgingen voor ETH voor de komende dagen. Wanneer de RSI boven 70 springt, kan er echter veel verkoopdruk ontstaan, wat kortetermijnposities in Ethereum riskant maakt, al helemaal als je gebruik maakt van hoge leverage.

De stijging van Ethereum is deels te danken aan de aankondiging van de SEC van de VS. De regulator zegt dat de aanvragers tot woensdag hebben om hun laatste S-1 formulieren voor de ETF in te dienen. Als dit proces soepel verloopt en geen vertraging opbouwt, kan de Ethereum ETF zo vroeg als 23 juli worden gelanceerd.

De nieuwe spot Ethereum ETF’s zouden veel aandacht kunnen trekken van investeerders, met name die uit de hoek van Wall Street. Met deze ETF is het namelijk mogelijk voor deze investeerders om blootstelling te krijgen in de Ethereum koers, zonder dat ze hiervoor cryptocurrency hoeven te kopen en in een wallet op moeten slaan.

Hierdoor zou er in een kwestie van maanden miljarden aan kapitaal naar Ethereum toe kunnen stromen, waardoor de Ethereum koers een forse stijging mee kan maken. Dit kan ook een kettingreactie hebben op andere altcoins, die mee kunnen liften met het succes van Ethereum.

Crypto analisten voorspellen dat de lancering van de Ethereum ETF het begin zal markeren van een nieuwe altcoin season. Echter is het ook belangrijk om op korte termijn rekening te houden met een sell-the-news, waardoor Ethereum kan dalen als gevolg van mensen die hun winst opnemen de komende week.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Na Lancering Ethereum ETF?

Het vooruitzicht ziet er goed uit voor de tweede helft van 2024 met de komst van de spot Ethereum ETF. Hierdoor kan niet allen ETH stijgen in waarde, maar ook andere altcoins die mee zullen liften met Ethereum. Sommige grotere altcoins zouden binnen een jaar x10 kunnen gaan, maar kleinere altcoins kunnen dit al veel eerder doen.

In dit artikel kijken we naar 3 nieuwe cryptomunten die voor een lage prijs te koop zijn in de presale. De prijs waarvoor deze tokens te koop zijn, zou echter nog lager kunnen zijn dan verwacht, omdat deze presales zijn gelanceerd terwijl crypto aan het dalen was. Nadat deze altcoins worden gelanceerd, kunnen ze ondergewaardeerd zijn en exploderen in waarde.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Coin (PEPE) was een van de grootste profiteurs toen de spot Ethereum ETF in mei voor het eerst werd goedgekeurd. Niet alleen kan dit fenomeen zich herhalen, ook brengt dit een lucratieve mogelijkheid met zich mee. Investeerders kunnen namelijk vroegtijdig investeren in de opkomende Pepe blockchain van Pepe Unchained (PEPU), een meme coin die binnenkort kan exploderen.

Pepe Unchained is een nieuwe Layer-2 op Ethereum en de eerste die volledig in het teken zal staan van memes. Hierdoor is het niet alleen vergelijkbaar met Shiba Inu (SHIB) en Shibarium, maar kan het mogelijk ook gebruikt worden als launchpad voor andere meme coins. Voordelen van deze Pepe blockchain zijn onder andere lage transactiekosten, hoge snelheden en dubbele staking beloningen.

Pepe Unchained verkoopt voor de vroege vogels zijn PEPU token in de presale, met een lage prijs van $ 0,0084598 per token. Vroege investeerders kunnen tijdens de presale staken voor lucratieve beloningen, met een huidige APY van 500%. Inmiddels heeft de presale meer dan $ 3,78 miljoen opgehaald, waardoor de prijs van PEPU binnenkort zal stijgen.

De verwachtingen voor Pepe Unchained zijn erg hoog, omdat het de eerste van zijn soort zal zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos voor PEPU, maar analisten verwachten dat de meme coin minstens x10 kan gaan op lange termijn. Combineer dit met staking beloningen en je potentiële winst is nog veel hoger.

Nu naar Pepe Unchained

WienerAI (WAI)

Ondanks de komst van concurrenten zoals Solana, blijft Ethereum nog steeds een van de populairste blockchains voor het verhandelen van meme coins. De nieuwe WienerAI (WAI) biedt de mogelijkheid is een meme coin met zijn eigen geavanceerde AI trading bot, die het mogelijk maakt voor zowel nieuwe als ervaren traders om meer winst te halen uit de crypto markt.

Deze trading bot helpt je met het vinden van cryptomunten met potentie om te stijgen en legt je uit waarom ze potentie hebt. De trading bot geeft je ook toegang tot een ingebouwde token swap met hoge snelheden en zonder extra kosten. Door tokens te swappen via WienerAI, voorkom je tevens dat je slachtoffer wordt van front-running aanvallen.

WienerAI heeft vorige maand zijn eerste teaser van de trading bot gedeeld en sindsdien is het project geëxplodeerd in populariteit. De presale heeft inmiddels $ 7,48 miljoen opgehaald en zal deze maand eindigen. Dit is je laatste kans om WAI te kopen voor een vaste lage prijs van $ 0,00073 per stuk en tijdens de presale te staken met een APY van 150%.

Hoewel WAI een meme coin is, heeft het twee vormen van utility, wat deze teckel veel potentie geeft om in een korte tijd viraal te gaan. Hierdoor is het ook met WAI mogelijk om als vroege investeerder een rendement van zo hoog als x10 te halen nadat de meme coin wordt gelanceerd op zijn eerste exchange. Latere exchange listings op gecentraliseerde exchanges kunnen de meme coin zelfs naar een hoger niveau tillen.

Nu naar WienerAI

The Meme Games (MGMES)

De Olympische Spelen beginnen deze maand en een van de beste crypto’s om in de gaten te houden de komende week is The Meme Games (MGMES). Bij The Meme Games is het mogelijk om jouw favoriete bekende meme karakters te volgen en geld te verdienen wanneer deze karakters de gouden medaille winnen.

The Meme Games gaat een stapje verder dan de meeste meme coins en kiest voor gamificatie om viraal te gaan. Bij het aankopen van tokens tijdens de presale, kun je kiezen uit de karakters DOGE, TUBRO, BRETT, WIF en PEPE. Als jouw karakter goud wint (1e wordt), dan krijg je 25% extra tokens bovenop je investering, waardoor dit een erg lucratieve mogelijkheid is.

Je kunt MGMES tijdens de 1e fase van de presale kopen voor $ 0,009, de laagste presale prijs die je kunt krijgen. Daarnaast kun je tijdens de presale niet alleen een staking bonus krijgen met een huidige APY van 4.500%, ook kun je een extra 25% bonus op je tokens krijgen, een bonus die je kunt toevoegen aan de staking pool voor nog grotere beloningen.

Stel, je koopt voor $ 90 aan MGMES en je wint, dan kun, heb je dus 10.000, maar 12.500 tokens. Kies je om deze tokens te staken, dan verdien je per dag met de huidige APY een extra 1.541 tokens, ter waarde van $ 13,86. Daarnaast zal deze meme coin voor een hogere prijs worden gelist op exchanges en kan de prijs vanaf hier nog verder stijgen, terwijl de meme coin meelift op de Olympische Spelen en de Ethereum ETF.

Doe mee aan The Meme Games


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.