Nieuws, Trending

Grote kans dat TRON (TRX) samen gaat werken met Baidu

TRON (TRX) is hoogstwaarschijnlijk een partnerschap aangegaan met China’s grootste zoekmachine Baidu. Het cryptocurrency nieuws bedrijf Coiness laat dit weten.

TRON (TRX) en Baidu gaan samenwerken

TRON en Baidu hebben beiden nog niet laten weten of het nieuws correct is. Volgens Coiness zullen TRON en Baidu de samenwerking volgende week officieel bekend maken. Hoewel Coinness beweert dat TRON het partnerschap in privé correspondentie heeft bevestigd, heeft het crypto platform zelf nog geen officiële details over het partnerschap. Het blijft dus nog onzeker of de aankondiging van Coiness klopt. De CEO van TRON heeft twee dagen geleden op Twitter laten weten dat TRON een samenwerking aangaat met een groot bedrijf. In deze tweet schrijft Justin Sun het volgende: “Eindelijk, de eerste samenwerking met een industrie gigant met een waarde van tientallen miljarden dollars. Raad de naam.”

TRON groeit enorm snel

De TRON foundation werd in juli van 2017 opgericht en in december 2017 gelanceerd. Het bedrijf heeft op dit moment een hoofdkantoor in Beijing en San Francisco en heeft meer dan 100 medewerkers is dienst over de hele wereld. Sommige van deze medewerkers waren vroeger in dienst van internat giganten als Alibaba en Baidu. De samenwerking met Baidu zal dan ook niet geheel uit de lucht vallen. In september liet TRON weten dat het BitTorrent heeft overgenomen. Een samenwerking tussen deze twee bedrijven wordt Project Atlas genoemd. Dit zorgt ervoor dat gebruikers van BitTorrent beloningen in de vorm van TRX tokens kunnen ontvangen voor het uploaden van torrent bestanden. Baidu heeft zich in augustus aangesloten bij een anti cryptocurrency beleid. Sindsdien heeft het bedrijf twee populaire cryptocurrency forums gesloten. Maar de zoekmachine staat niet alleen maar negatief tegenover blockchain en cryptocurrency. Op 26 september heeft Baidu zijn Baidu Blockchain White Paper uitgegeven. Deze is gericht op het creëren van “de onafhankelijke ontwikkeling van het ‘Super Chain’ netwerksysteem.”