Solana, SOL
Solana

Grote vermogensbeheerder voorspelt Solana koers van 3 duizend dollar

Solana (SOL) heeft zich deze maand sterk geprofileerd met een significante koersstijging. In slechts een week tijd klom de waarde van ongeveer $23 naar meer dan $31.

Vermogensbeheerder VanEck ziet een rooskleurige toekomst voor Solana. Volgens hun recente analyse kan Solana in het meest optimistische scenario tegen 2030 zelfs een waarde van $3211,00 bereiken, wat neerkomt op een stijging van 10.600%. Met een huidige investering van $10.000 zou je binnen ongeveer 7 jaar miljonair kunnen worden. Aan de andere kant voorziet VanEck ook een conservatief scenario waarbij SOL slechts $9,81 waard zou zijn als het project zijn beloften niet nakomt.

In hun rapport wordt Solana gepositioneerd als een serieuze concurrent voor Ethereum (ETH). Ter vergelijking: VanEck voorspelt dat Ethereum in 2030 een mogelijke waarde van $11.800 kan bereiken, wat een stijging van 560% is ten opzichte van de huidige waarde. Dit toont aan dat VanEck gelooft dat Solana de potentie heeft om sterk te groeien ten opzichte van gevestigde crypto’s zoals Ethereum.

Waarom is VanEck zo positief over Solana?

Het rapport onderzoekt een toekomstscenario waarin Solana vooroploopt als dé blockchain die de basis kan leggen voor applicaties met meer dan 100 miljoen gebruikers. Dit potentieel is te danken aan Solana’s indrukwekkende schaalbaarheid en efficiëntie in prestaties. Een kerncomponent van deze technologische superioriteit is het Proof-of-History (PoH) consensusalgoritme, waarmee Solana razendsnelle transacties kan uitvoeren zonder in te leveren op veiligheid.

Dankzij deze unieke schaalbaarheid en capaciteit positioneert het rapport Solana als een uiterst aantrekkelijke keuze voor ontwikkelaars. Zij kunnen hierop gedecentraliseerde applicaties (dApps) en andere blockchain-gebaseerde oplossingen creëren en uitrollen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

‘Deze Ethereum-rivaal kan nog VEEL verder stijgen’
Analist voorspelt nieuw koersrecord Solana van $360
Solana stijgt 250%: Oprichter weerlegt ‘Ethereum Killer’ label
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers