Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Guggenheim verwacht dat Bitcoin zal dalen tot $20.000

Scott Minerd, de CIO van Guggenheim Partners, verwacht dat Bitcoin zal dalen tot $20.000. Wel voorspelt hij ook dat de digitale valuta op de lange termijn een prijs van $400.000 kan behalen.


Voorlopig geen nieuwe hoogtepunten

Scott Minerd, de chief investment officer van de vermogensbeheerder Guggenheim, denkt dat Bitcoin in 2021 geen nieuw record zal bereiken. Dit vertelde hij onlangs in een aflevering van CNBC’s Closing Bell. Na het bereiken van $42.000 op 8 januari, is het onwaarschijnlijk dat de Bitcoin prijs nog verder zal stijgen tot 2022. Minerd zei:

“Ik denk dat we voorlopig waarschijnlijk de top voor Bitcoin voor het komende jaar hebben gezien. En we zullen waarschijnlijk een volledige retracement zien, terug naar het 20.000-niveau.”


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Gemengde signalen

Ondanks zijn negatieve korte-termijnvoorspelling blijft de CIO nog steeds van mening dat één BTC-token ooit $400.000 waard zal zijn. Eind 2020, toen de digitale munt op weg was om zijn nieuwe ATH’s te verbreken, deed Minerd deze voorspelling. Nu is hij echter bearish op de korte termijn en beweerde hij dat “Bitcoin’s parabolische stijging op korte termijn onhoudbaar is”.

De crypto community bespot de tegenstellende uitspraken van de vermogensbeheerder. Een Twitter-gebruiker plaatste twee afzonderlijke koppen naast Minerd’s opmerkingen over de BTC-prijs:

Guggenheim Partners stapte eind 2020 in de crypto-industrie. Het bedrijf had een aanvraag ingediend bij de Securities and Exchange Commission in de VS voor een investeringspositie in de Bitcoin via het BTC Trust-product van Grayscale.

Minerd’s negatieve Bitcoin-voorspelling komt te midden van een nieuwe negatieve correctie, waarbij BTC op 20 januari onder de $34.000 daalde. De verkoopdruk op BTC kwam voornamelijk uit Azië in de eerste twee weken van januari. Ondertussen begon de Amerikaanse markt ook te dalen te midden van een correctie op 19 januari.

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten