polka
Persbericht

Handelaar voorziet Bitcoin-rally bij doorbreken van cruciaal niveau; AI-token streeft ernaar Polkadot te overtreffen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een crypto technisch analist, Rekt Capital, heeft details gedeeld over de potentiële rally van Bitcoin (BTC). Tegelijkertijd zoekt de ontwikkeling van een door AI ondersteunde token, Borroe Finance ($ROE), om de altcoin-prestaties van Polkadot (DOT) over te nemen.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Bitcoin’s Historische Patronen

Rekt Capital, een crypto-analist met talrijke YouTube-volgers benadrukt de historische trends van Bitcoin en vergelijkt deze met de pre-halving rally van 2016. Hoewel in de huidige fase van heraccumulatie, drukt hij een gevoel van voorzichtigheid uit aangezien hij suggereert dat Bitcoin een potentiële neergang zou kunnen zien.

De analist speculeert dat Bitcoin een pre-halving rally naar $50.000 zou kunnen hebben, maar een kortetermijndaling naar $38.000 is waarschijnlijk binnen de komende weken. In het slechtste geval zou Bitcoin volgens de analist rond de $32.000 kunnen zijn.

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin (BTC) verhandeld op $42.900, met een cryptomarktkapitalisatie van meer dan $840 miljard.

Polkadots Opmerkelijke Groei

In het vierde kwartaal van 2023 liet Polkadot, een blockchainplatform, aanzienlijke groei zien. Opvallend is dat het aantal actieve adressen van parachains met 93% steeg ten opzichte van het vorige kwartaal (QoQ) tot 200.000, wat wijst op toenemende populariteit. Overboekingen laten een aanzienlijke stijging van 150% QoQ zien, tot 133.000, wat duidt op hogere interoperabiliteit.

Op financieel gebied kent Polkadot een indrukwekkende QoQ-stijging van 111% in zijn marktkapitalisatie, tot $8,9 miljard. Dit plaatst het op de 14e positie qua marktkapitalisatie onder wereldwijde cryptoprojecten. De groei komt overeen met de visie van het platform om een solide ontwikkelingsomgeving te creëren, met meer dan 2.000 ontwikkelaars tegen het einde van 2023.

Borroe Finances Bevordering van Innovatie in Web3 Financiering

Naarmate de Web3-wereld groter wordt, verschuift de focus naar Borroe Finance ($ROE) en hoe het van plan is een nieuwe en effectieve benadering van Web3-financiering te bieden. Het project, dat zich in de voorverkoopfase bevindt, maakt gebruik van een op AI gebaseerde blockchain factuurkorting NFT-marktplaats.

Borroe Finance wil de liquiditeitsproblemen aanpakken waarmee Web3-bedrijven, NFT-gamingkunstenaars en makers van inhoud worden geconfronteerd. Het platform stelt bedrijven in staat NFT’s te creëren die toekomstige inkomstenstromen vertegenwoordigen die de bedrijven vooraf contant geld geven en op hun beurt de investeerders beloningen geven voor de prestaties van de onderneming.

Binnen de schaduw van Borroe Finance is deze synergie van blockchain-technologie, door AI aangedreven risicobeoordeling en slimme contracten ook verborgen. Deze fusie biedt snelle, veilige en gestroomlijnde transacties, waardoor de barrières van langdurige goedkeuringen en documenten worden weggenomen.

De voorverkoop, die zich momenteel in fase 4 bevindt en $0,019 per $ROE-governancetoken levert, heeft enorm veel succes gekend en heeft meer dan $2,7 miljoen opgehaald, waarbij meer dan 85% van de tokens in deze fase is verkocht.

Borroe Finance beschouwt veiligheid en transparantie als zeer essentieel in zijn platform. Blockchain-transparantie zorgt ervoor dat transacties worden vastgelegd en onveranderlijk zijn, terwijl AI-gestuurde controleprocessen de risico’s voor Borroe Finance helpen beperken.

Borroe Finance is van mening dat onafhankelijke audits van BlockAudit, een vooraanstaand auditplatform voor slimme contracten, een extra beveiligingslaag bieden om aan te tonen dat het platform veilig is voor gebruikers.

Borroe Finance beweert dat zijn leiders, waaronder Michael Price, een voormalige vice-president van XE.com, en Maxim Prishchepo, bekende persoonlijkheden in blockchain zijn met een aanzienlijke hoeveelheid ervaring.

Volgens Borroe Finance zorgden hun duidelijk gedefinieerde rollen ervoor dat het project zich onderscheidde van projecten met hype-gedreven initiële muntaanbiedingen door teams die grotendeels onbekend blijven, wat bijdroeg aan de perceptie van het project als levensvatbaar door mensen.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk