Bitcoin dogs
Persbericht

Handelaren gaan vol voor Bitcoin Dogs nu de 0DOG coin op 3 exchanges verschijnt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin Dogs, dat een van de populairste presales van het jaar produceerde en in slechts 30 dagen maar liefst $13,5 miljoen ophaalde, staat op het punt om tokens vrij te geven voor investeerders uit de presale en te lanceren op drie exchanges van wereldklasse.

Over slechts 48 uur, op woensdag 21 augustus, krijgen early adopters eindelijk hun langverwachte 0DOG tokens in handen. En om 11:00 UTC krijgen investeerders toegang tot deze toonaangevende GameFi coin op Gate, MEXC en de BRC-20 DEX, UniSat, terwijl Bitcoin Dogs zich voorbereidt om ‘de markt op te schudden’.

Als de allereerste ICO op de Bitcoin blockchain zou Bitcoin Dogs altijd grote golven maken in de enorme zee van nieuwe projecten. Maar zelfs de meest kritische analisten erkennen dat deze volgende groeifase – met miljoenen nieuwe investeerders die op de voordeur van het 0DOG feest bonken – explosief zou kunnen zijn. Hier is de volledige uitsplitsing.

Drie exchanges: drie katalysatoren voor groei

De cryptomarkt beweegt snel en als een coin snel uit de startblokken komt met een noteringspiek op dag 1, zullen door FOMO aangewakkerde bulls de druk zonder aarzelen opvoeren. Er is tenslotte een reden dat Binance Coin, Axie Infinity en SushiSwap respectievelijk met 1.500%, 300% en 150% omhoog schoten op de allereerste handelsdag.

Bitcoin Dogs lijkt ook klaar voor een markt debuut om nooit te vergeten. Koopdruk van MEXC, dat $2 miljard aan dagelijks handelsvolume heeft, en UniSat, een gespecialiseerde browser wallet voor iedereen die een obsessie heeft voor Bitcoin, zal dit verhaal in beweging brengen. Maar wat de groei van 0DOG echt zal aanwakkeren, is de lancering van Gate, waarvan wordt verwacht dat het enorm zal zijn.

Deze kolos van een exchange registreert gemiddeld $50 miljard aan dagelijks handelsvolume en heeft een staat van dienst in het opstuwen van coins van bescheiden oorsprong op dag 1 tot aan super sterrendom. Je hoeft alleen maar naar de laatste Gate noteringen te kijken om te zien hoe groot deze notering voor Bitcoin Dogs kan zijn: PETOSHI is met 180% gestegen, SPACE is met 86% gestegen en MUC is met 66% gestegen (allemaal op het moment van schrijven).

Een korte blik op de enorme mate van sociale hype rondom de lancering van Bitcoin Dogs, gecombineerd met de toch al geweldige prestaties, enorme community en wereldprimeur status, maakt dit een lancering die niemand die zich bezighoudt met DeFi gewoonweg zou mogen missen.

Nog een laatste punt over deze lancering, dat vaak over het hoofd wordt gezien: miljoenen presale tokens worden elk jaar niet geclaimd. Dus terwijl sommige investeerders uit de 0DOG presale hun tokens claimen, wat goed is voor de betrokkenheid van de community en de stabiliteit van het ecosysteem op de lange termijn, zullen anderen dat vergeten, waardoor de kans op verkoopdruk enorm wordt verkleind. Combineer dit met de onvermijdelijke Gate gekte en je hebt een behoorlijk recept voor een dag 1 opstoot in de token ranglijsten.

Wat is Bitcoin Dogs eigenlijk?

Bitcoin Dogs is een nostalgische, play-to-earn (P2E) game met lucratieve opbrengsten van 20% uit staking en een geplande verzameling van 10.000 Bitcoin Ordinals.

Door gebruik te maken van de beste componenten van enkele van de meest virale op de blockchain gebaseerde games, krijgen spelers hun eigen 8-bit digitale hond – stel je voor dat Changpeng Zhao een Tamagotchi in handen krijgt. Spelers kunnen hun huisdier vervolgens verzorgen, het beter maken en gebruiken in player-versus-player (PvP) gevechten om crypto respect te verdienen.

De ‘dawg’-elite verdient in-game BARK tokens, die inwisselbaar zijn voor 0DOG. Bovendien, zodra de virtuele huisdieren van spelers volwassen zijn, beginnen ze passief 0DOG te verdienen, wat een uitstekende beloning is voor voortgezet spelerschap.

P2E is de afgelopen jaren een gloeiend heet segment geweest, met Telegram rivaal Hamster Kombat die is gestegen tot een enorm indrukwekkende 300 miljoen gebruikers – dat is ongeveer 3,7% van de totale wereldbevolking – en nieuwkomer Tapos Cat die blockchain doorbrekende transactieniveaus ervaart. Wat ooit een nichemarkt was, is nu een beest van $8 miljard en Bitcoin Dogs zou niet beter gepositioneerd kunnen zijn om hiervan te profiteren.

De dawg in de details: De Bitcoin Dogs notering

Bitcoin Dogs noteert op slechts $0,0404 op woensdag 21 augustus om 11:00 UTC. Dat betekent dat je ongeveer 1,5 miljoen 0DOG kunt krijgen voor de prijs van een enkele Bitcoin.

Maar de verwachting is dat de prijzen niet lang meer zo laag zullen blijven. Als je niet snel handelt, kan de krachtige koopdruk, gecombineerd met het gebrek aan verkoopdruk van sommige inactieve of traag reagerende wallets, 0DOG op een parabolische groeikoers zetten die we zelden zien in crypto.

Bitcoin Dogs (0DOG) is beschikbaar op MEXC, Gate en UniSat vanaf 11:00 op 21 augustus. Ga naar de officiële website van Bitcoin Dogs voor meer informatie.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.