Persbericht

HBAR worstelt, Polkadot staat voor onzekerheid, DigiHorse (DIGI) stijgt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De laatste ontwikkelingen rond Hedera (HBAR), Polkadot (DOT) en DigiHorse (DIGI) zijn geen uitzondering op de verrassingen die deze ruimtes met zich meebrengen. Terwijl sommige projecten uitdagingen ondervinden, grijpen anderen de aandacht van investeerders die op zoek zijn naar winstgevende kansen.

HBAR blijft investeerders teleurstellen.

Hedera Hashgraph blijft sinds de lancering achter bij de verwachtingen. Met een huidige handelsprijs van $0,05019 heeft het een verbluffende daling van 87,93% gezien ten opzichte van de lanceringsprijs in 2019. Deze sterke daling heeft veel investeerders en handelaren die geloofden in de vroege hype rond Hedera’s potentieel, teleurgesteld.

Ondanks het af en toe optimisme over de toekomst van HBAR, blijft de realiteit somber. Het break-evenpunt lijkt een verre droom, en hoewel sommige analisten speculeren dat HBAR uiteindelijk de $1 kan bereiken, wordt een dergelijk herstel niet op korte termijn verwacht. Voor nu blijft Hedera’s teleurstellende prestatie zwaar wegen op zijn investeerders.

Is Polkadot (DOT) aan het crashen?

Een ander populair project, Polkadot, heeft ook moeilijke tijden. DOT handelde de hele maand augustus in het rood en verloor 19% van zijn waarde in de afgelopen 30 dagen. Vanuit technisch perspectief handelt Polkadot onder zijn 50-daagse, 100-daagse en 200-daagse EMA’s. Dit wijst op een aanhoudende bearish druk. Aangezien de prijs onder het belangrijke ondersteuningsniveau van $4,66 ligt, zijn er zorgen dat DOT in Q4 zou kunnen dalen tot ongeveer $2.

DigiHorse (DIGI) Gains Momentum in the Market

Terwijl Hedera en Polkadot worstelen met tegenslagen, wint DigiHorse (DIGI) snel terrein onder investeerders. De derde fase van DigiHorse’s voorverkoop heeft al meer dan $101.088 opgebracht vanaf 2 september, met elke token geprijsd op $0,006256. Gezien de snelle uitverkoop van fase 1 en 2, voorspellen experts dat fase 3 eerder zal sluiten dan verwacht, dankzij de groeiende interesse in dit project.

DigiHorse Empires is niet alleen een gamingplatform in ontwikkeling; het vertegenwoordigt een uitgebreid ecosysteem dat duurzame inkomsten zal genereren en langetermijnwaarde zal creëren voor zijn gemeenschap. Het team is van plan om verschillende inkomstenstromen te benutten, waaronder in-game aankopen, NFT-verkoop, deelnamekosten voor toernooien en reclamepartnerschappen.

DigiHorse Empires is toegewijd aan een strategisch terugkoop- en verbrandingsprogramma dat ervoor zal zorgen dat de token op lange termijn waarde en stabiliteit behoudt. Een deel van de kwartaalwinsten van het platform zal worden gebruikt om DIGI-tokens terug te kopen van de open markt. Dit zal de circulerende voorraad verminderen en mogelijk de waarde van de token verhogen. Veel tokens zullen door de terugkoop permanent uit omloop worden gehaald. Dit zal de waarde van de token in de loop van de tijd verhogen en langetermijnhouders belonen.

DigiHorse positioneert zich als een veelbelovende speler met zijn innovatieve aanpak en strategische plannen. Het zou een opvallende rol kunnen gaan spelen naarmate het zich verder ontwikkelt.

Lees meer over de spannende kansen van de DigiHorse (DIGI) voorverkoop nu!

Doe mee aan de voorverkoop: www.digihorseempires.io
Socials: https://linktr.ee/digihorseempires


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.