Bitcoin,

Heeft Bitcoin Belangrijk Ondersteuningspunt Gevonden?

Na een flinke correctie naar onder lijkt het vandaag dat Bitcoin een belangrijk ondersteuningspunt heeft gevonden. Kan BTC vanuit hier een move up maken naar $5800, of zakt hij verder terug?


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin (BTC) lijkt ondersteuningspunt te hebben gevonden

Bitcoin dook eerder vandaag, rond 04:00 ‘s nachts onder de $5000 dollar grens. Het zag er even naar uit dat BTC klaar was voor een nieuwe crash, maar de munt laat een teken van sterkte zien. Bitcoin is in de loop van de ochtend weer opgekrabbeld waardoor de BTC prijs weer boven de psychologische $5000 dollar grens ligt.

De Bitcoin prijs zal waarschijnlijk een sterke ondersteuning vinden rond de $5000 dollar en zal vanuit hier een nieuwe beslissing gaan maken. Een snel herstel richting de $5250 dollar zou een aanzet kunnen zijn naar $5800 dollar. Aan de andere kant zou het een teken van zwakte zijn als de munt opnieuw onder de $5000 grens valt. Het volgende ondersteuningspunt ligt dan rond de $4848 dollar.

 
Bitcoin analyse

Wat gaat Bitcoin doen?

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $5088 dollar. 10 uur geleden lag de Bitcoin koers rond de $4960 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin prijs deze ochtend en middag met zo’n $125 dollar is gestegen.

In onze prijsanalyse van 3 dagen geleden schreven we al dat een correctie de Bitcoin prijs zou kunnen laten dalen tot rond de $4800 dollar. Ook schreven we in de analyse dat een stoploss rond de $4750 dollar verstandig is. Dit omdat de koers onder dit ondersteuningspunt terug zou kunnen vallen naar $4200 dollar. Wij raden dan ook aan om de stoploss te laten staan.

Zoals we hierboven al beschreven zou een snelle bounce richting de $5250 dollar een bullish teken zijn. Prijsniveau’s van $5700 – $5800 liggen dan in het verschiet.

 

Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.

Bitcoin nieuws

Iran valt Israël aan met drones: Bitcoin koers keldert naar dieptepunt
Cryptomarkt in vrije val: Paniek na plotselinge enorme Crash
Nieuw-Zeeland is bang om de Bitcoin boot te missen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie