Heeft Justin Sun crypto-exchange Poliniex Gekocht?

De CEO van Tron (TRX), genaamd Justin Sun, weerlegt de suggesties dat hij een investeringsgroep leidt die achter de overname van crypto-exchange Poloniex zit.


Sun: “Ik koop helemaal niks”

In een tweet, die vandaag is geplaatst, vertelt Sun dat hij “helemaal niets koopt”. Ook vertelt hij in de tweet “dat hij wat investeert en vrienden helpt.”

De CEO van Tron maakt een aantal van zijn investeringen bekend: “Ik heb een enorme bag met BNB, HT, OKB en meer. Ik zet in op alle exchanges die TRX en BTT ondersteunen.”

Zoals Newsbit eerder vandaag meldde, scheidt crypto-exchange Poloniex zich af van het moederbedrijf genaamd Circle. Poloniex maakt zich los het moederbedrijf om een nieuw handelsplatform te vormen. Deze zal zich niet richten op de Amerikaanse markt.

Polo Digital Assets, het nieuwe bedrijf achter Poloniex, wordt naar verluidt ondersteund door een Aziatische investeringsgroep.


Of is de CEO toch betrokken bij de aankoop?

De geruchten dat Justin Sun betrokken was bij de aankoop werden naar buiten gebracht door nieuws website ‘The Block’. De website meldde gisteren namelijk dat de CEO van Tron betrokken is bij de bovenstaande Aziatische investeringsgroep, volgens anonieme bronnen bij Circle.

Volgens het artikel leidt Sun de investeringsgroep en kwam de CEO persoonlijk over de vloer op het hoofdkantoor van Circle. Aan de werknemers van Poloniex werd naar gevraagd of ze liever bij Circle blijven of overstappen naar Polo Digital Assets.