Shibarium L2
Persbericht

Herlancering Shibarium Lijkt Succesvol – Blaast dit De Meme Crypto Trend Nieuw Leven in en Welke Crypto’s Gaan Stijgen n.a.v. Hiervan

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Shibarium, de kersverse layer-2 blockchain van Shiba Inu (SHIB) herpakt zich met succesvolle herlancering en haalt 35.000 wallets binnen in de eerste 24 uur, waardoor ze een indrukwekkend totaal van 100.000 hebben bereikt.

De initiële lancering werd door de nodige technische gebreken een flinke tegenvaller. Door de grote hoeveelheid nieuwe gebruikers waren de ontwikkelaars genoodzaakt om het platform uit de lucht te halen. Nu, ruim tien dagen later, is Shibarium weer volledig operationeel.

Shytoshi Kusama, een van de oprichters van Shiba Inu, heeft in een interview aangegeven dat er op het technische vlak belangrijke stappen zijn gezet en dat de herlancering heeft bewezen dat de fondsen veilig zijn en altijd veilig zijn geweest.

Invloed op Cryptomarkt

De herlancering van Shibarium heeft voor investeerders een positieve invloed gehad op de algehele tendens van de crypto markt. Ondertussen traden grote cryptocurrency’s, zoals Bitcoin en Ethereum, meer dan 10% onder hun waarden van afgelopen maand. Ook duiken er een hoop alternatieve tokens op die voor een relatief lage prijs te koop zijn.

Terwijl alle ogen nu tijdelijk gericht zijn op Shibarium, staan veel investeerders op scherp om geschikte alternatieven in kaart te brengen. Er zijn altijd nieuwe cryptomunten met potentie die voor een relatief lage prijs te koop zijn.

Alternatieve crypto-investeringen

Terwijl de koers van grote cryptomunten aan het schommelen is, hebben investeerders één duidelijke vraag: welke crypto gaat stijgen? Om hier een antwoord op te geven kijken we in dit artikel verder dan de grote namen, en zetten we enkele opkomende meme coins met hoog potentieel in het daglicht.

Lees verder om meer te weten te komen over de volgende drie veelbelovende meme coins: WMS, SONIK, en LPX. Elk van deze tokens biedt op zijn eigen manier aantrekkelijke kansen. Als investeerder is het van groot belang om vroegtijdig inzicht te krijgen in het unieke karakter van deze coins en te begrijpen waarom het loont om ze in de gaten te houden. 

Ben jij ook benieuwd welke crypto gaat stijgen? Lees verder om te leren wat de crypto trends van dit moment zijn.

Wall Street memes (WSM)

Wall Street Memes, inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de cryptowereld, stond in 2021 nog in de kinderschoenen na de aandelen gekte rondom GameStop en AMC. Als tegenhanger van de financiële grootmachten van Wall Street hebben particuliere investeerders met succes hun krachten gebundeld. Ondertussen blijft de WSM-community groeien en is ook de $WSM token aan het publiek gepresenteerd.

Het initiële karakter van Wall Street Memes drijft nog steeds de focus van de $WSM meme crypto – namelijk particuliere investeerders kansen te bieden om winst te genereren op de crypto markt. Hiermee blijft de focus bij de community. Dit is ook terug te zien in de verdeling van de token voorraad. Hier is 50% namelijk gereserveerd voor de presale en 30% voor de community. Voor de snelle rekenaars blijft er nog 20% over, die voorbestemd voor liquiditeit op exchanges. Om een eerlijk speelveld te faciliteren zijn er geen tokens voor het team gereserveerd en zal er geen onderhandse private verkoop plaatsvinden. Hierdoor blijft de community het meeste baat hebben bij een stijgende koerswaarde.

Wall St Memes

Het lijkt erop dat het team achter $WSM voort blijft bouwen op eerdere succesverhalen. Zo waren ze verantwoordelijk voor de razend populaire Wall Street Bets NFT-collectie die in minder dan 32 minuten uitverkocht raakte voor een memorabele $2,5 miljoen.

Wall Street Memes heeft een sterke achterban met meer dan 1 miljoen volgers op Social Media. Deze zeer grote community blijft maar groeien, waardoor experts verwachten dat  $WSM het mogelijk gaat maken om snel een Tier-1 exchange listing te bemachtigen. De kracht van Wall Street Memes zit overduidelijk in het feit dat ze met een ervaren team werken en de sterke focus op hun community blijven bewaken. 

Het potentieel van WSM is niet onopgemerkt gebleven onder vroege investeerders. Want tijdens de presale is er in totaal al meer dan $25 miljoen opgehaald. Je kunt $WSM tokens kopen via de officiële website van Wall Street Memes met ETH, USDT of creditcard.

Bezoek Wall Street Memes Hier

Sonik ($SONIK)

Sonik coin is een relatief nieuwe meme coin met een speels en innovatief karakter. Daarnaast hebben ze kraakheldere ambities. Ze willen namelijk de eerste meme coin worden die de magische grens van $100 miljoen bereikt.

Sonik coin weet zich te onderscheiden door hun Stake-2-Earn mechanisme, of zoals ze het zelf graag noemen in een speelse referentie naar het gelijknamige videospel Sonic the Hedgedog, ‘Stake 2 Speed’. Het project heeft meer verwijzingen waarin ze hun voorliefde voor snelheid kenbaar maken. Zo bestaat de totale voorraad uit 299.792.458.000 tokens, een verwijzing naar de snelheid van het licht van 299.792.458.000 meter per seconde.

Ondanks alle speelse verwijzingen waar ze bij Sonik dol op zijn, is het als investeerder serieus zaken doen. In nog geen 10 dagen slaagde het project erin om met zijn presale in volle gang te gaan en al meer dan $400.000 op te halen.

SONIK

Sonik coin heeft verder een staking mechanisme. Hierdoor staat de coin niet alleen goed in de wedstrijd door de hoge populariteit, maar kan het ook nog meer beleggers aantrekken door deze lucratieve functie. Ondanks dat de token zich nog in zijn presale fase bevindt, kun je als investeerder nu al direct $SONIK tokens vastzetten tegen een aantrekkelijk jaarlijks rentepercentage.

Tijdens de presale van $SONIK is er door het platform al meer dan $300.000 weten op te halen. In totaal zijn er al bijna 12 miljard tokens vastgezet voor een jaarlijks rentepercentage van 209%. Ook geïnteresseerd geraakt in Sonik Coin? $SONIK tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële website van $SONIK coin. Hier kun je gemakkelijk je wallet verbinden om Sonik tokens te kopen middels ETH en USDT.

Bezoek $SONIK Presale Hier

Launchpad XYZ ($LPX)

Zowel voor ervaren als onervaren investeerders is het soms bijzonder ingewikkeld om je een weg te banen voor het Web3 landschap. Stel je voor dat er een platform is dat een brug vormt tussen Web2 en Web3 en daarmee een allesomvattend portaal aan kan bieden? Dit is precies de oplossing waar Launchpad XYZ momenteel aan werkt. Ze zijn hierdoor nu al verantwoordelijk voor het aantrekken van 10 miljoen nieuwe leden naar Web3!

Maak je geen zorgen als je helemaal verknocht bent aan Web3. Op het nieuwe platform zul je alle bekende functies en voorzieningen terugvinden waar je aan gewend bent, zoals je eigen Web3 wallet, gedecentraliseerde exchange en nog veel meer.

Launchpad

Op dit platform zul je extra voordeel kunnen halen wanneer je LPX tokens vastzet, zoals kortingen op abonnementen, games en nog veel meer.

Waar de grote hoeveelheid AI-hulpmiddelen zich razendsnel aan het uitbreiden is, daar is het lastig om bij te houden hoe je hier als investeerder slim gebruik van kunt maken. Launchpad integreert nu al AI technologie in hun platform om investeerders te ondersteunen met koersvoorspellingen en andere relevante inzichten die kunnen helpen sneller winstgevend te worden. Daarmee is Launchpad ook een van de beste AI crypto van dit moment.

LPX tokens koop je via de presale website van Launchpad XYZ. LPX tokens zijn te koop via ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk