Nieuws

HERSTEL: Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen stijgen


Na een dramatisch weekend te hebben meegemaakt zien we vandaag dat de cryptocurrency koersen weer herstellen. De Bitcoin en Ripple koers stijgen met zo’n 5 procent en de Ethereum koers stijgt zelfs met 11 procent.


Bitcoin koers stijgt met 4,5 procent

Nadat de BTC koers vorige week donderdag flink terug is gevallen is het kommer en kwel geweest voor crypto investeerders. De prijs voor 1 Bitcoin viel gisteren zelf terug naar een koers van $3540 dollar. Het zag er slecht uit voor de belangrijkste cryptocurrency ter wereld, maar de koers hield stand rond de $3500 dollar grens.

Vandaag zien we eindelijk weer een opleving. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3720 dollar. Dit terwijl de Bitcoin prijs 24 uur geleden nog rond de $3570 dollar lag. dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 4,5 procent is gestegen.

Als de koers vandaag tot boven de $3800 dollar weet te stijgen, dan zouden wij dat opvatten als een teken van sterkte. De kans is dan volgens ons vrij groot dat de Bitcoin koers zal herstellen tot de $4000 dollar grens.

 Ripple (XRP) koers stijgt met 5 procent

Ook Ripple maakt vandaag een goede comeback. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,335 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $0,32 dollar. Dat betekent dat we de XRP koers vandaag met zo’n 5 procent zien stijgen.

De $0,32 dollar grens fungeert nog steeds als een sterk ondersteuningsniveau voor Ripple. Echter, als de XRP koers onder dit punt zakt zal de koers tot $0,25 dollar zakken. Aan de andere kant zal het een teken van sterkte zijn als de koers tot boven de $0,345 dollar zal weten te stijgen.

 
ripple koersEthereum koers stijgt met meer dan 10 procent

Ethereum, één van de munten die de hardste klappen heeft gekregen, ziet haar koers vandaag sterk herstellen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $130 dollar. 24 uur geleden lag de Ethereum koers nog rond de $117 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 10 procent is gestegen.

Dat de ETH koers vandaag zo sterk herstelt is een teken dat de munt veerkracht toont. Ethereum is een munt waar traders, in deze periode, gelukkig van worden. De volatiliteit is enorm dus wij raden aan om alleen in te stappen als je het risico goed in gecalculeerd hebt.