rizz
Persbericht

Het Charisma en de Onweerstaanbare Rizz van Rizz Monkey Verovert de Crypto Markt – Wat Onderscheidt Deze Meme Coin Van de Rest?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Rizz Monkey is een nieuwe speler in de crypto markt die zich onderscheidt in een tijd van een overvloed aan meme coins.

Het is moeilijk om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en evoluties in de crypto markt. Echter komt er soms een project langs dat gewoon niet genegeerd kan worden. Rizz Monkey ($RZZMNKY) is zo’n project dat de aandacht trekt en vasthoudt. In dit artikel lichten wij uitgebreid toe wat je kan verwachten van dit veelbelovend project.

Wat Maakt Rizz Monkey (RZZMNKY) de Onderscheiding?

Rizz Monkey is iets dat de makers omschrijven als de “meest charismatische aap in het universum.” Een aap met een bepaalde ‘rizz’, zoals de jongeren zouden zeggen.

Maar achter dit speelse karakter schuilt een diepere betekenis. Rizz Monkey streeft ernaar een meme coin te zijn die zowel plezier als een betekenisvolle investering kan bieden. 

En daar slagen ze in met hun onder andere hun liefdadigheid initiatief: een deel van de opbrengst van de coin gaat naar liefdadigheidsinstellingen die zich inzetten voor apen.

Deze benadering onderscheidt Rizz Monkey van het talloze aantal meme coins die zich positioneren als de “volgende grote speler”.

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Rizz Monkey. Naast de huidige focus op de presale en sociale media campagnes, zijn er plannen voor noteringen op grote crypto exchanges en DEXs.

Partnerschappen, community evenementen en marketing inspanningen staan ook mooi weergegeven in hun veelbelovende roadmap.

Terwijl veel meme coins zich richten op snelle winsten, heeft Rizz Monkey een visie voor de lange termijn. Door een deel van hun opbrengst te doneren aan liefdadigheidsinstellingen, tonen ze hun goedhartigheid, maar het stopt niet bij donaties!

De ontwikkelaars achter Rizz Monkey zetten hun sterk in bij verschillende initiatieven, van het redden van bedreigde apensoorten tot het ondersteunen van onderzoek naar primaten.

Voor investeerders is dit het perfecte moment om aan boord te springen. Met een solide basis, een duidelijke visie en een team dat zich inzet voor het succes van het project, is Rizz Monkey zeker een coin om in de gaten te houden!

Rizz Monkey en de Innovatieve Tokenomics Van $RZZMNKY

Rizz Monkey’s token, genaamd $RZZMNKY, is gebouwd op de BSC Blockchain, wat het een BEP-20 token maakt. De presale is opgedeeld in drie fasen, met de noteringen op diverse exchanges die daarna volgen. 

In de huidige fase (eerste fase) kan $RZZMNKY gekocht worden aan een prijs van maar $0.000005637 per token. In de tweede fase zal de token prijs stijgen naar $0.000006264, en bij de notering op DEXs en CEXs zal de token worden verhandeld tegen een prijs van $0.00000696 per token.

Van het totale aanbod van 696969696 tokens – wat refereert naar het populaire “nice” getal in de meme community – is 55% toegewezen voor de presale. 20% is gereserveerd voor liquiditeit te voorzien op DEXs en CEXs. Daarnaast is er 20% voor het team voorzien en 5% voor het financiëren van marketingcampagnes.

Rizz Monkey heeft ook een hard cap mechanisme geïmplementeerd, wat het aantal tokens in omloop beperkt. Dit zorgt ervoor dat de market cap in zijn beginfase beter kan gecontroleerd en gestabiliseerd worden. 

De volledige token voorraad zal pas 2,5 maanden na de presale volledig beschikbaar zijn, wat de token genoeg tijd geeft om een positieve koers evolutie te volgen.

Bovendien is er een vestingmechanisme geïmplementeerd om snelle en impulsieve token verkopen direct na de lancering te voorkomen. Dit mechanisme zorgt ervoor dat investeerders voor een bepaalde periode hun tokens niet kunnen verkopen. 

De distributie van gekochte tokens vindt plaats in termijnen van 10% over een periode van 10 weken.

Ik Wil $RZZMNKY Kopen, Hoe Doe ik Dit?

Stap 1 – Zorg voor een Geschikte Wallet

Begin met het kiezen van een crypto wallet die compatibel is met de BSC blockchain.

Stap 2 – Vul je Wallet

Zorg dat je wallet gevuld is met BNB, USDT, ETHB of BTCB. Deze coins zijn verkrijgbaar op diverse crypto exchanges. Sommige wallets bieden ook een functie waarbij je deze coins rechtstreeks kunt aankopen.

Stap 3 – Koppel je Wallet

Ga naar de officiële presale van Rizz Monkey en selecteer “Wallet Koppelen”. Kies jouw gekozen BEP20 wallet uit de aangeboden opties en voltooi het koppelingsproces. Hierna ben je gereed om $RZZMNKY aan te schaffen!

Stap 4 – Schaf $RZZMNKY Aan

Bepaal het aantal tokens dat je wilt kopen van Rizz Monkey. Geef een bedrage op en je ziet direct hoeveel $RZZMNKY je ontvangt. Druk op “Aanschaffen” en volg de gegeven stappen.

Stap 5 – Ontvang je Tokens

Na de aankoop moet je even geduld hebben. Rizz Monkey zal via hun officiële communicatiekanalen deze informatie nog delen met zijn community!

Conclusie

Rizz Monkey is echt iets bijzonders en een interessante toevoeging aan de crypto markt. Met $RZZMNKY als BEP-20 token op de BSC blockchain willen ze niet alleen lachen en grappen maken, maar ook iets moois opbouwen voor iedereen die meedoet. 

Ze hebben goed nagedacht over hoe ze alles willen aanpakken, en dat zie je terug in hun ambitieuze roadmap.

Als je vroeg instapt bij de presale, kun je genieten van de resultaten die Rizz Monkey zal realiseren gedurende zijn traject. 

Ze hebben een duidelijk plan voor de toekomst en met zoveel mensen die vanaf de start al betrokken waren bij dit project, voel je gewoon dat er iets speciaals aan de hand is.

Daarnaast is het belangrijk te onthouden dat ze zich ook inzetten voor een prachtig doel. Met donaties aan organisaties waarvan de missie is apen te redden, onderscheidt Rizz Monkey zich duidelijk van de talloze meme coins in de crypto markt. Maak nu deel uit van de recentelijk gelanceerde presale en geef je crypto portfolio een waardige toevoeging!

>>>Koop $RZZMNKY nu!<<<


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.