ApeCoin crypto token logo seen on the smartphone which is placed
Altcoin, ApeCoin

Het is vanaf maandag mogelijk om ApeCoin te staken

Het is vanaf maandag mogelijk om ApeCoin te staken. ApeCoin is de token van Yuga Labs, het bedrijf achter onder andere de Bored Ape Yacht Club. Als reactie op dat nieuws steeg de token in een dag met 6 procent gestegen en de laatste twee weken zelfs met 32 procent.

Verdienen met ApeCoin

Vanaf maandag is het dus mogelijk om je ApeCoin vast te zetten en per 12 november gaat het smart contract beloningen uitdelen. Op het moment van schrijven zit er al voor 32 miljoen dollar aan ApeCoin in het smart contract. Er zitten daarmee al meer dan 7,6 miljoen ApeCoin tokens in het smart contract.

Daarbij zitten er ook een aantal Bored Ape Yacht Club en Mutant Ape NFTs in het contract. De koers van de ApeCoin heeft er in ieder geval geen last van. Die klokte gisteren zelfs in op 4,16 dollar. Inmiddels is de token weer onder de 4 dollar gezakt.

Het blijft wat dat betreft een volatiel beestje. De all-time low van het project staat momenteel op 2,63 dollar. Die koers werd op 14 november bereikt na het omvallen van FTX. Niet lang daarna is de ApeCoin koers dus weer behoorlijk opgeleefd. Vanaf de bodem gaat het al om een stijging van ruim 50 procent.

Hoeveel krijg je voor het staken?

Het staking-model van ApeCoin is best interessant. In totaal gaat het smart contract 175 miljoen ApeCoin, tegen de huidige koersen een bedrag van ongeveer 693 miljoen dollar, uitdelen. Dat is ongeveer 17,5 procent van de volledige ApeCoin-supply. Opvallend is dat het smart contract in het eerste jaar al 100 miljoen tokens uitdeelt.

Op die manier moedigt het project mensen enorm aan om nu zoveel mogelijk ApeCoin te staken. Momenteel zit er voor 32 miljoen dollar aan ApeCoin in het contract, terwijl het in het eerste jaar al 396 miljoen dollar aan ApeCoin gaat uitdelen.

Dat is een behoorlijk verschil, waardoor de kans aanwezig is dat het aantal ApeCoin in het contract nog flink zal toenemen. Langzaam maar zeker begint Yuga Labs het ApeCoin-ecosysteem uit te breiden met interessante opties.

Altcoin nieuws

Crypto analist: ‘Deze cryptomunt ziet er extreem bullish uit’
Near Foundation introduceert revolutionaire blockchainhandtekeningen voor cross-chain interoperabiliteit
Onbekende crypto schiet omhoog na samenwerking met Panasonic
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen