Shiba Inu (SHIBA)
Shiba inu

Hoe een investeerder $1,5 miljoen winst maakte met Shiba Inu

De cryptomarkt staat bekend om zijn hoge volatiliteit. Dit houdt in dat investeerders tijdens een bearish marktsentiment aanzienlijke verliezen kunnen lijden. Aan de andere kant biedt een stijgende markt de mogelijkheid voor het realiseren van enorme winsten. Zo slaagde een investeerder erin om een winst van $1,58 miljoen te behalen door te investeren in Shiba Inu.

Hoe behaalde de investeerder miljoenen winst?

De belegger wisselde op 24 maart 2021 een bedrag van 1,33 Ethereum (ETH) om voor Shiba Inu (SHIB) tokens, toen deze meme coin een waarde had van $0,000000044. Op 16 april 2021, nadat de waarde van SHIB met meer dan 500% was gestegen tot $0,00000027, kocht de investeerder nog eens SHIB tokens met 0,16 ETH. In totaal verwierf de belegger ongeveer 49,8 miljard SHIB tokens voor een totaalbedrag van $2.500.

Op 6 juli 2021 verplaatste de investeerder 5 miljard SHIB naar een ander adres en stakede hij 44,833 miljard tokens op de gedecentraliseerde exchange ShibaSwap. Bovendien investeerde hij in Shiboshis, de non-fungible token (NFT) collectie van het netwerk.

Hoewel de waarde van SHIB in oktober 2021 zijn hoogste punt ooit bereikte, wachtte de belegger tot twee en een half jaar later voordat hij besloot om ongeveer 40,50 miljard van zijn gestakede tokens op te nemen en te verkopen op de crypto-exchange Coinbase. Deze verkoop leverde hem $1,58 miljoen op. Als de belegger had besloten om te verkopen op het moment dat SHIB zijn hoogste waarde van $0,00008845 bereikte in oktober 2021, had hij een winst van $3,58 miljoen kunnen realiseren.

Shiba Inu kondigt nieuwe diensten aan

Ondanks een recente correctie van meer dan 20% in de markt, blijven de vooruitzichten voor het Shiba Inu-project positief. Te midden van deze marktdynamiek heeft Shytoshi Kusama, de hoofd-ontwikkelaar van Shiba Inu, een nieuwe dienst aangekondigd. De details van deze dienst zijn nog niet bekendgemaakt, maar er wordt druk gespeculeerd over mogelijke uitbreidingen van de functionaliteit en het ecosysteem van Shiba Inu.

Daarnaast heeft het team achter Shiba Inu onlangs de Shib Name Service (SNS) geïntroduceerd. Dit systeem stelt gebruikers in staat om lange en complexe blockchainadressen te vervangen door gemakkelijk te onthouden namen. Dit initiatief markeert een belangrijke stap naar een gebruiksvriendelijker ecosysteem, met de focus op het verbeteren van de toegankelijkheid voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Crypto analist: Dit is hoe Ripple (XRP) naar 1000 dollar kan stijgen
Beslissend moment: Cruciale uren aangebroken voor Bitcoin